Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:47
missa7-2
Abone

Sevgilim ile aileden gizli imam nikahı kıyabilir miyim

Sevgilim ile aileden gizli imam nikahı kıyabilir miyim

Kayıtsız Üye
Ben 19 yaşındayım sevgilim ile aileden gizli imam nikahı kıymak istiyoruz kiyarsak kabul olurmu ve ilerde aileler duyunca tekrardan kiysak olurmu


Cevap: Sevgilim ile aileden gizli imam nikahı kıyabilir miyim

Efdal
Aile izni olmadan kıyılan dini nikah geçersizdir. Mutlaka kızın babası hazır olmalı veya birine vekalet vermelidir bu Peygamberimizin emridir.

Okudunuz mu?  Suların tükeneceği ilgili hadis varmı? Su ile ilgili hadisler

Cevap: Sevgilim ile aileden gizli imam nikahı kıyabilir miyim

Kayıtsız Üye
Kardeşim haram ya yapmayın ya daha ikinizde gencsiniz ilerde pişman olursunuz. İlerde pişman olup ondan bosandiginda kendi koçan olduğunda ona ne diyeceksin daha önce sevgili olduğum biri vardı bizde dayanamayıp imam nikahı kiydirdik mi? Allah aşkına olacakları düşünün ya ergenlikte sini de anlıyoruz hormonlarının fazla da olacakları düşünün ya.

Bu kategoride yer alan Başı Açık Bayanın İbadetleri Kabul Olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgilim ile aileden gizli imam nikahı kıyabilir miyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.