Anasayfa
21 Kasım 2022, 19:08
missa01
Abone

ALLAH nerede, ALLAH kaç yaşında, ALLAH erkek mi

ALLAH nerede, ALLAH kaç yaşında, ALLAH erkek mi

Kayıtsız Üye
4 yaşındaki oğlum ; ALLAH nerede , ALLAH kaç yaşında , ALLAH erkekmi gibi sorular soruyor ne cevap vereceğimi bilmiyorum.Çocuğuma yanlış cevaplar vermek istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Kuran kursu öğreticileri için tecvid soru ve cevapları

Cevap: 4 yaşındaki oğlum ; ALLAH nerede , ALLAH kaç yaşında , ALLAH erkekmi gibi sorular soruyor ne cevap vereceğimi bil

Mürid74
Benimde oğlum o yaşlarda bize böyle sorular soruyordu, biz ise ona öncelikle anlayacağı bir lisanda Allah’ı (c.c.) anlatmaya çalışıyorduk.
Büyüdükçe soruları da daha olgun bir şekilde ve gelen cevabın daha mantıklı olmasına dikkat ediyor.

Okudunuz mu?  Kader ve çaba

Allah (c.c.) yardımcımız olsun!!!


Yorum: ALLAH nerede, ALLAH kaç yaşında, ALLAH erkek mi Haşa

dikbas_halil
Değerli kardeşim burada her inançtan herkes fikirlerini beyan edip yorum yapabiliyor bilende bilmeyende yazabiliyor bu sebeble burada yazan her şeyi geçerli görmeyin ve Kuranı kerimi manası meali ile okuyrayarak kendi kendinize cevaplar bulmaya çalışın. Sorunuza gelince Allah bize şah damarımızdan daha yakındır. yani kainattaki her atomların yaydığı her frekansın içerinde muhteviyatını sürdürmektedir. doğmamış doğurulmamış bu sebeble cinsiyet kavramından münezzeh ,Ezeli ve ebedi olan düşündüğünüz gördüğünüz hiç bir şeye benzetemeyeceğiniz ruhani bir varlık olduğunu hem kendinize hemde çevrenizde soran diğer insanlara ifade edebilirsiniz. Saygılar sevgiler. Allahın rahmeti üzerinize olsun.

Okudunuz mu?  Hoşgörü ve saygı ile ilgili hikayeler

Allah kaç yaşında, Allah kaç yaşındadır, çocuğum Allahı soruyor

Bu kategoride yer alan Çok büyük bir günah işledim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

ALLAH nerede, ALLAH kaç yaşında, ALLAH erkek mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.