Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:41
sizden03
Abone

Annemin kapanmasını istiyorum

Annemin kapanmasını istiyorum

Müslüman123
Ben 13 yaşındayım. Erkeğim. Annemin kapanmasını istiyorum. Bunda çok büyük ısrar ediyorum. Yani kapansa annem Dünyalar benim olcak o kadar yani. Anneme dediğimde insan kendini hazır hissedince kapanmalı diyor. Kendimi hazır hissetmem lazım diyor. Aradan zaman geçtikçe ara sıra bu konu açılıyor. Anne hala hazır hissetmedin mi diyorum. Sonradan bilmerek öfkeleniyorum. Benim sorduğum soru şu annemin kapanmasını istiyorum bunun için anneme ne demeliyim? En çok ney etkiler? Bi video bişi var mı onunla ilgili? Yardımcı olursanız çok sevirim allah-u Teala razı olsun.

Okudunuz mu?  Bira içmek günah mı

Cevap: Annemin kapanmasını istiyorum

Mürid74
Degerli Kardesim,

öncelikle Allah (c.c.) hepimize öz irade vermisdir ver herkes yaptiklarindan dolayi kendisi sorumludur.
Sizin gönlünüzden geceni, annenizinde otomatik olarak yapmasi gerektiginin anlamina gelmez.Ayrica bir kisiye bir konuda ne kadar israr ederseniz o kisinin sicak bakmadigi konudan daha çok uzaklasacakdir.

Size tavsiyem, Anneninze kapanma konusunda sözlü olarak fazla israr etmemeniz, aksine artik israrinizi kesin.
Bu israr dalgalari kesildigi vakit anneniz belirli bir zaman sonra sizin kesilen israrlarinizi fark edicekdir ve buda insAllah kendisini bu konuda daha çok düsünmeye yol acacakdir.
Yapabileceginiz daha güzel seyler vardir.Mesela Kataloglarda çok güzel ve göze çok hos gelen Tesettürler vardir.Böyle bir Katalogu annenizin görebilcegi bir yere birakabilirsiniz.
Ayrica herkesin uyudugu bir vakit kalkip, abdest aldiktan sonra 4 rekatlik Hacet Namazi kilin ve sonra bu konuyu Allah´a (c.c.) acin ve Annenizin kapanmasini çok arzu ettiginizi ve bu konuda yardim talep edin.
Sayet Annenizin bu konuda bir degisikligi olmaz ise sabirla beklemenizi tavsiye ederim!!!

Allah (c.c.) yardımcımiz olsun!!!


Cevap: Annemin kapanmasını istiyorum

Müslüman123
Çok saol kardeşim. allah-u Teala razı olsun…

Bu kategoride yer alan Kadından Yönetici Olurmu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annemin kapanmasını istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.