Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:55
missa95
Abone

Şeytana uymamak ve günahlardan uzak durmak için ne yapmalıyız?

Şeytana uymamak ve günahlardan uzak durmak için ne yapmalıyız?

Kayıtsız Üye
şeytana uymamak için ne yapmalıyız,
günahlardan nasıl uzak durmalıyız?
tşklr.


Cevap: şeytana uymamak ve günahlardan uzak durmak için ne yapmalıyız?

Mürid74
< şeytana uymamak için ne yapmalıyız >
En önemlisi Allah´a teslim olmak, onu herseyden çok sevmek ve Seytana her uymanda Allah´dan (c.c.) biraz daha uzaklasicagini düsünmek.
Herkesin uyudugu bir vakit kalkip 4 rekatlik bir hacet namazı kilmani ve Allah´a (c.c.) samimi bir sekilde yönelerek kendisinde yardim dilemeni tavsiye ederim.

Allah (c.c.) yardımcımiz olsun!!!


günahlardan uzak durmak, günahlardan uzak durmak için, günahtan uzak durmak

Bu kategoride yer alan Ses ve koku olmayan yellenmenin vesvese olduğu doğrumudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytana uymamak ve günahlardan uzak durmak için ne yapmalıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.