Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:09
sizden9
Abone

Şeytandan ve kötü şeylerden uzak durmak için DUA

Şeytandan ve kötü şeylerden uzak durmak için DUA

kontador
Şeytandan ve vesveseden kurtulmak için neyapabılırız okunacak bır DUA varmıdır


Cevap: Şeytandan ve kötü şeylerden uzak durmak için DUA

yusuf_y
Rabbenâ la tüziğ kulûbena ba’de iz hedeytenâ ve heblenâ min ledünke rahmeten inneke entel vehhâb. İlâhî nercû rahmeteke ve nahşâ azâbeke.

Okudunuz mu?  S.A.V. Demek ne kadar doğru?

Allâhumm’ahfaz imanena mineşşaytanirrracîmi fi cemi’i umrina siyyemâ min selbihi vaktennezği bir bereketi Kur’ani’l- Azîmi ve bihürmeti Resûlike’l-Kerîmi bir rahmetike yâ Erhamerrâhimîne. Allâhümme yâ veliyyel İslâmi mütemessiken bil İslâmi hatta nelgâke bihi.

Anlamı: Ey bizim Rabbimiz Sen bizi doğru yola hidâyet ettikten sonra kalblerimizi şek ve şüpheye meylettirme. Senin indinden yalnız rahmet olan istikamet üzere olmamızı nasib et. Muhakkak Sen herkesin muradlarını vericisin. Allah’ım rahmetini umar ve azabından korkarız. Allah’ım Kur’an-ı Azim’in bereketiyle ve Rasûl-i Ekrem’in hürmetiyle bizim imanımızı ölüm gelip çatıncaya kadar bütün ömrümüz boyunca lânetlenmiş şeytandan muhafaza eyle lutuf ve kereminle yâ Erhamerrâhimin. Allah’ım ey İslam’ın koruyucusu Sana kavuşuncaya kadar bizi İslam’dan ayırma.

Okudunuz mu?  Çıkmazdayım ne yapmalıyım

şeytana uymamak için dua, günahlardan uzak durmak için dua, rabbena la tuziğ kulubena duası

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti almadan önce dişlerimizi fırçalamak zorunda mıyız ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytandan ve kötü şeylerden uzak durmak için DUA Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.