Anasayfa
21 Temmuz 2023, 1:54
sizden03
Abone

Sevgi Âyetleri – Endonezya Yapımı Film

Sevgi Âyetleri – Endonezya Yapımı Film

Tamer Kızıl
Sevgi Âyetleri – Endonezya Yapımı Film hakkında bilgi arıyorum?


Cevap: Sevgi Âyetleri – Endonezya Yapımı Film

imam
Ayat Ayat Cinta (Sevgi Ayetleri) Türkçe Altyazı İzle

Ülke: Endonezya
Yapım Yılı: 2008
IMDB Puanı: 6.3
Tür: Dram, Romantik

Okudunuz mu?  Dışarıda Kur'an-ı Kerim buldum

Sevgi ayetleri, İslami unsurları içinde barındıran romantik dram filmi. Filmin seneryosu, aldığı bursla dünyanın meşhur İslami üniversitelerinden el-Ezher’de okuma imkânı elde etmiş, fakir ve İslam’a sonsuz bir bağlılık duyan Endonezyalı bir gencin öyküsü etrafında dönüyor. Filmin kahramanı olan Fahri adlı genç, bir çok felaket ve sıkıntıyla karşılaşmasına rağmen sahip olduğu yüksek ahlaki seciye sayesinde bütün bu badireleri atlatmayı başarıyor.
Habiburrahman El Shirazi’nin en çok satan meşhur romanından perdeye aktarılan ve yönetmenliğini Hanung Bramantyo’nun yaptığı film, 11 Eylül saldırılarından sonra terörle İslam arasında bağ kurmaya başlanılması nedeniyle İslam’ın fedakârlık, sevgi ve sabra dayalı gerçek yüzünü göstermeyi amaçlıyor.

Okudunuz mu?  Allah'ın beni terkettiğini düşünüyorum.

NOT:Film’in, vizyona girdiği 1997 yılında Endonezya’daki hasılat rekorlarını altüst eden ‘Titanic’ filminin izleyici sayısı açısından tahtını salladı. Kaçırılmaması gereken süper bir film

Online İzle:


endonezya yapımı filmler

Bu kategoride yer alan Taharet Alma Sorunu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgi Âyetleri – Endonezya Yapımı Film Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.