Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Allah’ın beni terkettiğini düşünüyorum.

Allah’ın beni terkettiğini düşünüyorum.

ayse19
Yaklaşık 10 yıldır yapayalnızım. Başıma gelmeyen bela kalmadı. Her seferinde sabahlara kadar ağlayarak Allah’a yalvardım. Fakat hiçbir duam kabul olmadı. Allah o zor günlerimde bana hiç yardımcı olmadı. Üzüntüden kötü hastalığa yakalandım fakat iyileşmek için Allah’a yalvardığımda yine bana yardımcı olmadı. Hala hastalığımdan dolayı tedavi görüyorum. Eskiden çok dindar bir insandım fakat Allah’a karşı içimde bir kırgınlık oluştu. Cehennemde yanmak istemiyorum ondan eskisi gibi dinime bağlanmaya çalışıyorum ama içimdeki o sevgi yok oldu bir kere. Bana ne tavsiye edersiniz. Saygılar..

Okudunuz mu?  Sakın kendisine verdiğin değeri sana vermeyenlere arkadaş olma. Hz.Muhammed

Cevap: Allah’ın beni terkettiğini düşünüyorum.

Onurcekic
sakın rahmetten asla ümit kesilmez Zümer Suresi/53

bu videoyu izlersen: youtube.com/watch?v=7s9NB7QqF5k şeytanın sana verdiği vesveseyi yenersin İnşaAllah Allahın Rahmeti ve Bereketi Üzerimize Olsun Amin. Şüphesizki En doğrusunu bilen Allah’tır

Bu kategoride yer alan Sevdiğim kişi beni sevmiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’ın beni terkettiğini düşünüyorum. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.