Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:44
sizden03
Abone

Karı Koca Beraber Gusül Abdesti Alabilir mi?

Karı Koca Beraber Gusül Abdesti Alabilir mi?

Ercan
S.A Kardeşlerim.
Eşler cinsel münasebetten sonra banyoda beraber gusledebilirler mi?
Edebilirse şartları nelerdir? Şimdiden Allah razı olsun.


Cevap: Karı Koca Beraber Gusül Abdesti Alabilir mi?

Hoca
< S.A Kardeşlerim.
forumduasi.com/showthread.php?t=180546Karı Koca Beraber Gusül Abdesti Alabilir mi? Karı koca cinsel münasebetten sonra banyoda beraber gusledebilirler mi?
Edebilirse şartları nelerdir? Şimdiden Allah razı olsun. >

ve aleykumusselam.
Karı-Koca birlikte yıkanabilirler.
Bazı alimle tavsiye olarak avret yerlerine bakmamak gerekir demişlerdir..

Okudunuz mu?  Nikahta Veli İzni

Cevap: Karı Koca Beraber Gusül Abdesti Alabilir mi?

Ercan
Allah razı olsun Mum hocam. Bizlere ışık tuttuğunuz, İslamı doğru yaşamaya çalışırken yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Allah yorup incitmesin. Tüm müslüman kardeşlerimi ve beni de bağışlasın inşAllah.


eşler birlikte banyo yapıp gusül abdesti alabilirler mi, eşler beraber gusül abdesti alabilir mi, esler beraber gusül alabilir mi

Bu kategoride yer alan Arifan yayınlarının (Cübbeli Ahmet Hoca) kitaplarını bulabileceğim bir yayınevi var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karı Koca Beraber Gusül Abdesti Alabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.