Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
sizden6
Abone

Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü

Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü

Ferhat1991
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü

İşte BU Yolun Nasıl Yapıldığına Dair Metodlar

Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir.Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir.

Okudunuz mu?  Resim çizmek caiz mi?Değilse neden?

Metot:
Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.

Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.

Okudunuz mu?  Şirk koşmak affedilir mi

Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4:Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Okudunuz mu?  Cünübüm kolum kırık ne yapmalıyım

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

Okudunuz mu?  Namazda okunan sureler uzunluk ve sıralama hakkında soru

mümkünmü!!!!!


Cevap: Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü

Star
Yahu kardeşim göz rengini niye değiştiriyorsun.Ne gereği var bu tür şeylerin anlamadım ki…Boş zamanlarınızı yararlı aktivetelerle geçirseniz daha iyi..


Cevap: Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü

ravza 2
Çok saçma bunun mümkün olacağını zannetmiyorum boşuna vakit kaybı

Okudunuz mu?  Çocuğun (evladın) babası üzerindeki hakları nelerdir?

Cevap: Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü

suskun halil
kusura bakmayın ama bu saçmalığın daniskası


menekse23
< Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın >
evet sacmalik… göz renginiz degisirmi bilmem ama.. sinir hastasi olacaginiz kesin…

Okudunuz mu?  Köpek beslemek günah mıdır

Kayıtsız Üye
Siz herşeye bilip bilmeden saçmalık diyosunuz sonra müslümanlara neden geri kafalı deniyor Biyokinezi gayette mümkün bir şey insan bir şeye bütün gücüyle inanırsa herşeyi yapabilir bkz.Ağrıyı kesmesi için verilen şekerin ağrıyı geçirmesi. Ayrıca Psiball ve Telekinezi denen değişik türleride var Bende Müslümanım kimse ateist falan zannetmesin ayrıca yazdığınız yazılar umut kırıcı insanın hevesi olsa dahi kaçıyor Ayrıca boş zamanda bilgisayar oynayarak ödev yaparak zamanı boşuna geçireceğimize bir yeteneğimizi geliştirmeliyiz.

Okudunuz mu?  Tırnak altında ve ucundaki kanla karışık çizgiler var gusle engel mi

Kayıtsız Üye
Ben bunu denemeye bu gün baslicam bir ay sonra görüşürüz arkadaşlar


Kayıtsız Üye
kardeş ağzına sağlık çok iyi söyledin .ayrıca insanlar telekinezi veya aerokineziyi inandıktan sonra yapabiliyorlarsa neden biyokinezi olmasın ki . demekten bir zarar gelmez 1 ay boyunca her gün yatmadan önce 15 dakikanı ayırsan. çok da bişi kaybetsissin. burdan saçma diyenlere bence bu inanç işi ve inanınca herşeyin olacağına inanıyorum.

Okudunuz mu?  Anne ve baba ile görüşmemenin günahı

göz rengini değiştirmek mümkün mü, biyokinezi mümkün mü

Bu kategoride yer alan Benim kismetim nerede ve ne zaman?" diye düsünürüm,sizin düşünceleriniz nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Biyokinezi İle Göz Rengini Değiştirmek Mümkünmü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.