Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
sizden93
Abone

Anne ve baba ile görüşmemenin günahı

Anne ve baba ile görüşmemenin günahı

gasabalı
Merhaba 26 yasındayım ve evliyim. Babam sürekli küfür ve iftiralarda bulunarak yaptığı 10 liralık maddi desteği bile benim sayemde yaptın diye başa kakarak benim evimde oturuyosun benim ekmeğimi yiyosun gibi kelimeler kullanırdı bekerkan sabrederdim. Evlendikten sonrada benim aldığım eşyalarda oturuyosun vs gibi cümlelerle hakaretlerle ve arkamdan iş çevirmelerle ve son olarak ben ve eşim hakkında dedikodu yaparak tanıdığımız herkeze aramızdaki evimizdeki problemleri kendini haklı çıkaracak şekilde anlatıyor. Bende yaklaşık bir senedir ilişkimi kestim ve bayram seyran kesinlikle ne gidiyorum ne arıyorum. Araya barışmak için çok kişi girdi ama evimdeki huzuru bozar diye kabul etmedim bunun üstüme bir günahı varmıdır

Okudunuz mu?  Sofiler hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Yorum: Anne ve baba ile görüşmemenin günahı

arifselim
Selamun aleykum. Babanın bu yaptıkları elbette yanlıştır. Tamamen ilişkini kesme, ama sana zarar ve kötülük yapmasına da fırsat verme. Hatalı da olsa o senin baban ve üzerinde babalık hakkı vardır. Onu kırmadan ilişkini sürdürmeye çalış. Allah yardımcınız olsun.

Bu kategoride yer alan Allaha söz vermenin yeminden büyük bişey olduğunu bilmeden başımı örteceğime söz verdim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anne ve baba ile görüşmemenin günahı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.