Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Rüyada miras kalması ne demek

Rüyada miras kalması ne demek

Kayıtsız Üye
rüyamda kocama miras para kalmış tarlada yürüyoruz kabristana kayınvaldemin mezarına ziyarete gidiyoruz.evime başbakan geliyor bana bişey danışacakmış benim iki kızım varmış.odamda şifonyerin üzerinde gümüş inci küpelerim var ben onları temizliyorum .bir arkadaşımla kermese gidiyorz güzel kokan mum alıyoruz.

Okudunuz mu?  Babam çok içki içiyor

Cevap: Bu rüyamı yorumlayabilirmisiniz?

BEYAZ_gul
Kisinin rüyada kabristan gormesi, vaaza,Kurani Kerim okumaya, aglamaya, ibrete. Ölümü htirlamaya, korkmaya ve dunyadan alakayi ahirette yönlenmeye delalet eder.
Cunku Ölüm en büyük vaizdir.
Rüyada küçük kiz cocugu gormek, bolluga,serefe, zorluktan sonra kolayliga.
buyuyen, genisleyen ve artan seylere delalet eder.
Yine küçük kiz cocugu gormek, dunyalik ile tabir olunur.
Rüyada kulaklarinda gümus(her birinde inciler oldugunu gormek) küpe gormek
Kurani Kerim i ezberlemeye delalet eder.
Bazi kerede kupe , nasihat ve güzel öğütlere delalet eder.
Cunku bu sozum kulagina kupe olsun derler.

Okudunuz mu?  İslamda hoşgörü nedir?

("Islami rüya tabirleri Ansiklopedisi ")

Ruyaniz hayir olsun INSALLAH


Yorum: Rüyada miras kalması ne demek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda sanki dünyanın en üstünde tepede bir ev bahçeli güzelbir evde yaşıyorum eşim bahçeye bişeyler ekiyo hiç çiçek yok ama yeşil bitkiler var iri yapraklı bir bitki görüyorum kenarlara sıra halinde hep ondan ekmiş onu soruyorum o ara evin yan tarafını gezerken bir ağaç görüyorum ağaca yaklaşıyorum dut dolu beyaz dut toplayıp yiylrum ama ağacın en tepesi bizim bahcade alt kısmı görünmüyo o kadar yüksek bir yerde ev ayda yada bulutlarda gibi dutlar çok iri ve tatlıydı hem yedim hem topladım topladığımı komşuma verip tekrar bixe toplamaya başladım sonra bir haber geldi bir arazi bize miras kalmış gidip baktık üstüne belediye yapmışlar avukata gittik belediye ücretini öder fazlasıyla alırsınız diyodu

Okudunuz mu?  Bir kadının başka bir kadına sir (ağda )yapması caizmidir,yapabilir mi?

Yorum: Rüyada miras kalması ne demek

arifselim
Aleykum selam. Çok mübarek ve güzel bir rüyadır. En açık ve öncelikli yorumu, içinde bulunduğu ve çözüm aradığı sorunlarına çözüm araması ve bulmasıdır. Allah’ın izniyle bunların üstesinden geleceğine ve mutlu olacağına alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Namazı son dakikaya bırakmak

rüyada miras kaldığını görmek ihya, rüyada miras kaldığını duymak

Bu kategoride yer alan Mekruha Caiz Demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada miras kalması ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.