Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:05
missa95
Abone

Bankada yıllardır duran paranın zekatı

Bankada yıllardır duran paranın zekatı

Kayıtsız Üye
bankada on yildir duran paramiz var.daha önce hiç zekati verilmedi.ve miktari sabit.on yillik gecmis zekati ve bundan sonra bu paranin zekati nasıl hesap edilir.


Cevap: bankada yıllardır duran paranın zekatı

imam
< bankada on yildir duran paramiz vardaha önce hiç zekati verilmedive miktari sabiton yillik gecmis zekati ve bundan sonra bu paranin zekati nasıl hesap edilir >
kırka bölün. birini zekat olarak çıkarın.
tabi X 10 🙂

Bu kategoride yer alan Yabancı kadınlara ve yabancı erkeklere bakmak neden günahtır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bankada yıllardır duran paranın zekatı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.