Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:47
sizden02
Abone

Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır?

Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır?

demoking53
Cünüp iken tıraş oldum sonrada gusullendim .Ama bir yerde okuduğum yazıda cünüp iken tıraş olmak haramdır diyor.Ben bunu bilmedigim için genelde böyle yapıyordum.Şimdi bu olaydan sonra aldığım gusül abdesti olmamış mıdır?Haram mıdır?

Cevaplarınızı bekliyorum…

Okudunuz mu?  Kolye Ya Da Bileklik Takmak Caiz mi?

Şimdiden Allah(c.c) razı olsun…


Cevap: Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır?

yalancıhayat
sanırım sorularla islamiyette okumuştum bu yazıyı aynen şöyle yazıyordu temizlendikten sonra vücüdünuzu temizleyin yani tırnak kesme gibi saç sakal traşı olma gibi çünkü temizlenmeden yapılan vücüd temizliginde o kesilen kıl yada tırnak ahirette ya rabbi bu kulun beni vücüdundan temizlemeden çıkardı diyormuş yani bende o günden sonra temizlenmeden bir şey kesmem yani illaki zorda kaldıgım zamanlar haram oldugu halde günah işledim mecbur kaldıgım zamanlar umarım açıklayıcı olmuştur

Okudunuz mu?  İmamken mezi gelmesi durumunda ne yapmalı?

Cevap: Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır?

demoking53
Allah(c.c) razı olsun…


Cevap: Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır?

Hoca
< Cünüp iken tıraş oldum sonrada gusullendim .Ama bir yerde okuduğum yazıda cünüp iken tıraş olmak haramdır diyor.Ben bunu bilmedigim için genelde böyle yapıyordum.Şimdi bu olaydan sonra aldığım gusül abdesti olmamış mıdır?Haram mıdır?
Cevaplarınızı bekliyorum…

Okudunuz mu?  Tahiyyatı yanlış okumak

Şimdiden Allah(c.c) razı olsun… >
Cünüpken kıl kesme konusu için tıkla: forumduasi.com/ozel-mahrem-konular/37358-cunupken-veya-hayizli-iken-tirnaklari-ve-tuyleri-kesmek-caiz-midir.htmlCünüpken veya hayızlı iken tırnakları ve tüyleri kesmek caiz midir?


cünüpken tıraş olmak, cünüp iken traş olmak, cünüpken sakal tıraşı olunur mu

Bu kategoride yer alan Aşk acısı çekenler için dua buldum ama dogrumudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.