Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
sizden7-2
Abone

İmamken mezi gelmesi durumunda ne yapmalı?

İmamken mezi gelmesi durumunda ne yapmalı?

hasan188
Selamun aleykümselam. Ben öğle namazında imam oldum. namaz bittikten sonra çamaşırıma baktığımda ıslanmış mezi gelmiş. Ama hiç fark etmedim. İmam olduğum için namazı tekrar kılalım da diyemedim. Vicdanen çok rahatsızım acba hepsinin günahını mı aldım. Cemaatin vebali için ne yapmalıyım. Çok önemli benim için yardım edermisiniz lütfen.

Okudunuz mu?  Üzerimde Nazar Mı Var?

Yorum: İmamken mezi gelmesi durumunda ne yapmalı?

Şem’a
Önemli durum tabiki ama namaz içinde mezi geldiğini nerden biliyorsun?
Eğer namaz sırasında gelmişse (ki bu mümkün değil) namaz yeniden kılınmalıdır.

Bu kategoride yer alan Namazı kılarken neden kıbleye döneriz? ALLAH heryerdedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmamken mezi gelmesi durumunda ne yapmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.