Anasayfa
21 Aralık 2021, 19:03
missa02
Abone

Babam seni çok özledim seni çok seviyorum

Babam seni çok özledim seni çok seviyorum

TRAURİG
Babam benim sensizlik çok kötü gittin seni gün geçtikçe çok özlüyorum sen öldün baba! Kanserdin doktorlar ölüceni söylediler ve bekledik ve sabah öldün azraili gördünmü? Nasıldı ne dedi sana?
ölürken canın acıdımı?
Baba beni seviyomusun? Kokunu özledim baba çok özledim Allahım beni şehit alır insAllah yanına gelmeyi çok istiyorum çok.. Ama görevlerim var …annemde çok özledi seni alişde çok özledi…babacım.

Okudunuz mu?  Peygambere Küfür Etmek

Cevap: Babam seni çok özledim seni çok seviyorum

BEYAZ_gul
ALLAH rahmet eylesin kardesim
Sanada sabir versin


Cevap: Babam seni çok özledim seni çok seviyorum

menekse23
Allah rahmet eylesin kardesim. Babanizin mekanini cennet eylesin insAllah. Sizlere de sabir versin.


Cevap: Babam seni çok özledim seni çok seviyorum

Ercan
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Ben 19 yaşında kaybettim babamı. Evin bahçesindeki incir ağacına kendini astı. Boynundaki ipi ben çıkardım. Keşke yanımda olsa da sımsıkı sarılabilsem, yoruldum artık baba tut ellerimden diyebilsem.

Okudunuz mu?  Dört büyük kutsal kitap hangi peygamberlere gönderilmiştir

Şimdi ise evliyim. 2 Çocuğum var. Bir kız bir erkek. Oğlumun adı babamın adı. Talip. Onlar için yaşıyorum. Babamı da çok özlüyorum. Önümüz bayram. Birçok kişi gidip babasının elini öpecek. Ben ise gidip mezarı başında ağlayacağım. Rabbim inşAllah kabir azabını hafifletir. Günahlarını affeder.

Okudunuz mu?  Dini Bayramların Anlam Ve Önemi Nelerdir?

sultans
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet-i ala olur inşllah… buradakilerin çoğu ya annesini ya babasını ve yahutta her ikisini muhakkak kaybetmiştir yaran taze,acın büyük ama hiç bir acı ateş yoktur ki küllenmiş olmasın zaman herşeyi unutturur Yapacağın tek şey bol dua göndermendir babacığına ,tekrar başın sağolsun Rabbim katından sabırlar versin…

Okudunuz mu?  İdğamı misleyn nedir?

theburak
Tam 16 sene oldu babamı kaybedeli..Allah (c.c.) rahmet eylesin..5 vakit namaz kılardı. O zaman 17 yaşındaydım hiçbir rahatsızlığı yokken ani bir kalp krizi neticesinde kaybettik. Babam ellerimde ruhunu teslim etti. O günden beri hep bir yanım boş. Hayata tutunamıyorum. Evliyim ama boşanmak üzereyim, herşey üstüme geliyor, işlerim ters..Babam hayatta olsaydı arkamda hep bir destek hissederdim..Boşluğu dolduramadım. İyiki annem hayatta hergün onu ziyarete gidiyorum, benim her zor anımda yanımdaydı. Allah annemden razı olsun..Sabah sabah ağlayacam şimdi..

Okudunuz mu?  Bazı günler namaz kılmamak

BEYAZ_gul
ALLAH rahmet eylesin Kardesim Rabbim bizlere kaldiramayacagimiz yuku tasitmaz . Hepimizin gidecegi yerdir orasi bak bu bana hep teseli ve guc verir "ÖLÜM GUZEL SEYDIR BUDUR PERDE ARKASINDAN HABER,HIC GUZEL OLMASAYDI ÖLÜRMUYDU PEYGAMBER"INSALLAH yakinlarini kaybeden herkez için kocaman bir teseli olur.Rabbim Cennete kavusmanizi nasip etsin.

Okudunuz mu?  Halid bin velidin bilinen en büyük özellikleri

Kayıtsız Üye
ben 12 yaşındayım babam işe gidiyo hafta 1 kere eve geliyor ama babmı çok özlüyorum …canım babam seni çok seviyorum


imam
Baba ölümünden sonra çocukları tarafından yazılan mektuplar çok etkileyici oluyor. Allah tüm yetim ve öksüzlerin yardımcısı olsun

Bu kategoride yer alan Nörodermit cilt hastalığında abdest başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam seni çok özledim seni çok seviyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.