Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:49
missa91
Abone

Evliyim ama eşimden başka birine ilgi duyuyorum.. bu ilgiden kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım?

Evliyim ama eşimden başka birine ilgi duyuyorum.. bu ilgiden kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
esselamun aleykum ben evliyimama baska bir erkege ilgi duyuyorum.ama bu benim elimde degil.baska birine ilgi duymak istemiyorum ama galiba kendi esimde bulmak istedigim huylari galiba o insanda gory=uyorum.o insanin benden haberi yok.benim sadece icimden gelen bu.lutfen yardimedin.boyle bisey yasamak istemiyorum

Okudunuz mu?  Aile içi dayanışma ile ilgili örnekler

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Dünya bir imtihandır seninde imtihanında bu var. Şeytan ve nefis insanı son nefesine kadar rahat bırakmaz. Şeytan görevini yapacak elbette ama bizde uyanık olmalı ve şeytanın kurduğu hileleri boşa çıkarmak için gayret sarfetmeliyiz. Eşinizle aranızda eksik olduğunu gördüğün şeyleri onunla uygun bir şekilde ve uygun ortamlarda konuşmalısın. Seni anlamasını sağlamalısın. Madem bu haramın farkındasın seni daha büyük günaha itecek durumlara düşmemek için tedbirler almalısın. O kimseden uzak durmakla başlamalısın. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Söz gümüşse sükut altındır sözünün anlamı ve hikayesi

Cevap: Evliyim ama eşimden başka birine ilgi duyuyorum.. bu ilgiden kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım?

şaf_ak
Allahtan korkun ve Allah’a sığının kadının en güzel yanı iffetli olmasıdır : (


birine ilgi duymak, evliyken başkasına ilgi duymak, kocamdan kurtulmak istiyorum

Bu kategoride yer alan Karrat ayni bike ya RasulAllah'in manası ve hayye ale'ssalah ve hayye ale'l felah anlamları nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evliyim ama eşimden başka birine ilgi duyuyorum.. bu ilgiden kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.