Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:59
sizden01
Abone

Ayla ismi ile ilgili

Ayla ismi ile ilgili

mahidevran
eşim kızımıza ablasının ismini vermek istiyor ismi ayla aslında ben pek verme taraftarı değilim ama eşimi de üzmek istemiyorum açıkçası ne yapacağımı şaşırdım eğer ilk adı ayla olacaksa ikincisi için şu isimleri düşünüyorum:
ayla zişan
ayla hafsa
ayla züleyha
ayla nevnihal
aslında huzeyme ismini de düşündüm ama kız adı olarak kullanılıyor mu bilmiyorum karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim (özellikle huzeyme ismi hakkında ayrıntı verebilirseniz çok ama çok memnun olurum) aklınıza başka güzel isimler gelirse yazarsanız minnettar olurum şimdiden hepinize çok çok teşekkür ederim Allah cümlenizden razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin inşAllah

Okudunuz mu?  Banyoda tırnak kesmek

Cevap: Ayla ismi ile ilgili

Hoca
< eşim kızımıza ablasının ismini vermek istiyor ismi ayla aslında ben pek verme taraftarı değilim ama eşimi de üzmek istemiyorum açıkçası ne yapacağımı şaşırdım eğer ilk adı ayla olacaksa ikincisi için şu isimleri düşünüyorum:
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/185632-ayla-ismi-ile-ilgili.htmlAyla ismi ile ilgili ayla zişan
ayla hafsa
ayla züleyha
ayla nevnihal
aslında huzeyme ismini de düşündüm ama kız adı olarak kullanılıyor mu bilmiyorum karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim (özellikle huzeyme ismi hakkında ayrıntı verebilirseniz çok ama çok memnun olurum) aklınıza başka güzel isimler gelirse yazarsanız minnettar olurum şimdiden hepinize çok çok teşekkür ederim Allah cümlenizden razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin inşAllah >

Huzeyme erkekler kullanır.

Okudunuz mu?  Peygamber mu'cize, evliyâ kerâmet gösterir demek küfürdür Bu Bilgiler Doğru mu?

Kardeş size tevsiyemiz; önce güzel bir isim koyun (Hafsa Züleyha zahide, mahfuza Munevver gibi..) sonra ayla ismi 2. olsun.
Allah (cc) kızınızı size bağışlasın, anne babalı büyüsün ve salihalardan olsun.


Cevap: Ayla ismi ile ilgili

mahidevran
Allah razı olsun kardeş güzel rabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Anneye yalan söylemek günah işlemek

Cevap: Ayla ismi ile ilgili

senayusa
Ayla isminin anlami güzel lakin biliyorsunuz ki isimlerin anlamlari kisiyi etkiler bu yuzden daha anlamli isimler koymanizi tavsiye ederim. Genellemek doğru olmaz ama ayla ismindeki kisiler gecinilmesi zor kisilerdir. Ben isimler anlaminda bir arastirma yapmistim ama sonucunda maalesefki ayni isimlere sahip olan kisilerin benzer ozellikler tasidigi ortaya cikmisti. Sadece bir tavsiye benimki. Ama sumeyye ya da sumeyra ismi çok güzel isimlerdir bir baska tavsiye.

Okudunuz mu?  Dudak Kremlerinin İçindeki Maddeler Haram Mıdır?

mahidevran
tavsiye için çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğim gibi ben pek verme taraftarı değilim ama eşimin üzerinde ablasının çok emeği var o çok istiyor inşAllah ikinci adını daha güzel vede hayırlı isimlerden seçeriz

Bu kategoride yer alan Yanlışlıkla ramazandan sonra niyet etmek, o niyet tutar mı? İstimna yaparak orucu bozmak kaza mı getirir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ayla ismi ile ilgili Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.