Anasayfa
27 Temmuz 2023, 20:29
sizden04
Abone

Sabır duası

Sabır duası

senayusa
Bana Allah rizasi için sabretmeyi ogrenebilecegim bir yol soyleyin, bir dua soyleyin cunku ben dayanamiyorum artik, nolur bir yol, aglamayacagim diye gozyaslarimi icime dokuyorum ve catlamak olmek uzereyim inanin çok kotuyum lütfen Allah rizasi için.


Cevap: Sabir duası

Galus
kardeşim Allah a el açın temiz ağız ve ihlaslı bir şekilde duada bulunun Allah cc muhakkak sizi duyuyor Allah cc yardımcınız olsun.
Allah size bir sıkıntı yada bir dert verdiği vakit Bunun Allahtan geldiğine inanın ve sabredin.
bu dünyada sıkıntılara uğrayanlar ahirette kendilerine sevapları verileceği zaman başkaları diyecekki :keşke bizim etlerimizi demir makaslarla doğrasalardıda bizlerde bu sevaba ulaşsaydık’diyecekler.sabredin bu dünyada kabul olmayan dualar içinde Allah muhakkak size o dualarınızı kabul edecektir bu dünyada olmasa ahirette inşaAllah.
Bu dünyada dua edipte kabul olmayanların ahirette sevabını aldığınız vakit kişi diyecekki:keşke dünyada ettiğim dualar kabul olmasaydıda karşılığını burda alsaydım diyecek…rabbim yardımcınız olsun…

Okudunuz mu?  Müşrik kelimesinin anlamı nedir?

Asr suresi sabır için

Rahman, Rahim olan Allah’ın adıyla.
Andolsun asra! İnsanlık hüsranda. Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.


Cevap: Sabir duası

senayusa
Allah razı olsun. Kalktim ikindi namazımı kildim sonra çok icten dua ettim yalvardim. Insirah okudum ama çok zordayim Allah tasiyamayacagimiz yuk vermez hiç suphem yok nolur sabir dileyin nolur benim için de dua edin. Allah suphesiz goruyor, duyuyor. O olmasa halim nicedir. Rabbim razı olsun

Okudunuz mu?  Cenabet olduktan sonra idrar yapamamak?

Cevap: Sabir duası

gulistan-ank
Asr süresini oku
Esmalardan Ya Sabır cek
Rabbim sıgınagım sıgın dualarla kalbinin mukafatını versin sabrını bol eylesin sabır selamet inşaAllah

Asr suresi
Rahman, Rahim olan Allah’ın adıyla.
Andolsun asra! İnsanlık hüsranda. Ancak iman edenler ve doğruları yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.

Okudunuz mu?  Nefsime yeniliyorum

gulistan-ank
Üzülme! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. Bil ki güzellikler de var bu hayatta. Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır,
Kaybetmek
sabrı öğretir.

MEVLANA…

Okudunuz mu?  Birbirine namahrem kadın ve erkeğin hitap şekilleri

senayusa
Allah senden razı olsun, tavsiyelerini su anda okuyorum


Kayıtsız Üye
Allah bütün zorda kalanların yardımcısı olsun (amin)


Kayıtsız Üye
Allah herkesin kalbine ve gönlüne göre versin


sabır duası, sabir duası, sabır duaları

Bu kategoride yer alan Allah tikelleri bilmez mi? Allah bizim ne durumda olduğumuza bakmıyor mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabır duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.