Anasayfa
3 Kasım 2022, 13:04
sizden5
Abone

Nefsime yeniliyorum

Nefsime yeniliyorum

mertfb190707
selamınaleyküm;

arkadaşlar size bir konuda danışmam gerek.

ben abdestli namazlı biriyim.dini görevlerimi elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum.ama gel gelelilmki nefsime yeniliyorum.nefsime yenilmem ibadetler konusunda değil,günlük yaşantı esnasında meydana geliyor.
mesela;anneme babama asi oluyorum,nefsime hakim olamayıp bir takım günah işliyorum.
halbuki dinime çok bağlıyımdır.bir gün geliyorki iyi bir müslüman oluyorum bir gün geliyor nefsime zulmediyorum.aslında özümde böyle biri değilim benim derdim nefsimle.Allah korusun bu gidişatla sonum iyi değil yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz insanları nasıl uyarmıştır

Cevap: nefis.

meçhul_100
RABBİM yardımcın olsun ,tüm sıkıntılarını gidersin,nefsini terbiye eden kullarından eylesin ..


Cevap: nefsime yeniliyorum

fanihayat
hayret bizde aynı durumdayız bizim için böyle dua eden yok…


Cevap: nefsime yeniliyorum

Salawat
Senin içinde ben dua ederi fanihayat kardeşim… Hatta sende benim için ve hatta hepimiz birbirimiz için dua edelim inşAllah…

Okudunuz mu?  İçki satan bakkaldan alış veriş yapmak caiz mi

Oktay usta
Merhaba öncelikle 14 yaşındayım ve sorunumu anlatayim.Şimdi ben internette olsun işte oyunlarda falan kadın hero(kahramanlar) oluyor ve oyunun adı Lol bilenleriniz vardır illaki orda kadın heroların (memesi) falan gözüküyor ve ihtilam oluyorum içten içe ondan sonra gördüğümde aklıma açık saçık şeyler gelmeye devam ediyor kendimi durduramıyorum ve azıyorum oyundan çıktıgımda ise azda olsa meni görüyorum ve bedenin dışına çıkarsa GUSÜL’gerektiren bir durum olduğunu biliyorum ve bu yüzden çok mağdurum hep sorun yaşıyorum fazla banyoya giriyorum annem kızıyor napsam bilemiyorum almasam günah alsam annem kızıyor ayıptır sölemesi evde havlu filan kalmıyor hep girip çıkıyorum ve üzgün de oluyorum psikolojik olarak yardım edin lütfen.

Okudunuz mu?  Geçmiş Yıllarda Yaptığım Bir Hatadan Pişman Oldum, Ama Unutamıyorum?

ACİLSERVİS
Dinini öğreten olmadıysan kendin çaba göster artık küçükte değilsin. Bir ilmihal alıp defalarca oku. Özellikle temizlik ve namazı oku. Forumda da mezi ve meni tarifleri var aramadan bul dikkatlice oku. Senin geldiğini söylediğin akıntı mezi olmalı. Mezi ise gusül gerektirmez yalnız bulaştığı yeri kirletir.

Okudunuz mu?  Çocuk edinmek niyetiyle yapılan ilişkinin yapılması gereken belirli günleri var mıdır

nefsime yeniliyorum

Bu kategoride yer alan Akraba evliliği tehlikeli mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nefsime yeniliyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.