Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:21
Namaz
Abone

Akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir?

Akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir?

Kayıtsız Üye
akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir?


Cevap: Akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir?

Hoca
< akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir? >
Yatsı namazı vakti, diğer namazlar gibi sabit olmadığı için bir saat yazmak doğru olmaz. en iyisi diyanet takvimi yatsı vaktine bakmaktır.

Okudunuz mu?  Oturarak namaz nasıl kılınır resimli anlatım

Cevap: Akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir?

h metin
sordugum soruya cevap alamıyorum yatsı namazına 30 dakıka kalmış ise akşam namazının farzı kılınabilirmi yoksa namaz kazayamı kalır


Cevap: Akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir?

maydın
Kardeşim akşam namazı yatsı ezanı okunmadan akşam namazının 1. rekatını tamamlamışsan ve yatsı ezanı okunursa dahi Akşam namazı kabul olur. Sağlıcakla kal.

Okudunuz mu?  Cuma Namazı Nasıl Kılınır? Nasıl Niyet Edilir

Kayıtsız Üye
akşam namazı 17:31


akşam namazı yatsıya kaç dakika kalana kadar kılınır, akşam namazı yatsı namazına kaç dakika kala kılınır, akşam namazı yatsıya kaç dakika kala kılınabilir

Bu kategoride yer alan Cemaate yetişmek için terk edilen sabah namazının sünneti farzdan sonra kılınırmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akşam namazı saat 19:04 ise yatsıya kaç dakika kala kılınabilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.