Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:59
fikih
Abone

Hacca gideni uğurlama

Hacca gideni uğurlama

maydın
Hacca gideni uğurlama

Soru

Hacca gideni yolculamak ve karşılamanın dinimizdeki önemi ve yerini öğrenebilir miyim?

Cevap

Değerli kardeşimiz;
Dinimiz yapılan en küçük bir sevabı dahi zayi etmemektedir. Hac farizasını yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan kişilerin mutluluğuna ortak olmak ve onları uğurlayıp karşılamak elbette ki büyük sevabı vardır.
Selam ve dua ile…
Sorularla İslamiyet

Okudunuz mu?  Revâtib Namaz Nedir?

Cevap: Hacca gideni uğurlama

ZİREGÜL
hacca gidenle onun sevincini paylaşmak o heyecana destek olmak helalleşmek tabiki önemlidir bu bir adettir ve dinende sevabı vardır


rüyada hacca uğurlamak, rüyada hacca gidenleri uğurlamak, rüyada birini hacca uğurlamak

Bu kategoride yer alan Hacca giden kimsenin üzerindeki kul hakları da affolunur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hacca gideni uğurlama Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.