Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
sizden6
Abone

Tuvalette sıçrayan idrar af edilir mi ?

Tuvalette sıçrayan idrar af edilir mi ?

emniciba
Oturarak yaptığım halde dahı ıllakı ıdrar sıcrıyor bu artık pantola bacağıma ve yada kalca larıma nereye olursa olsun küçük küçük sıcrıyor bunları gıdermek gerekır mi ?


Cevap: Tuvalette sıcrayan ıdrar af edılırmı ?

By JoKer
bendede bir ara öyle oldu kardeş ben gusül aldım içinde nutke kalmaması açısından bence gusül al ben öyle yapıyorum şahsen

Okudunuz mu?  Kolye Ya Da Bileklik Takmak Caiz mi?

Tuvalette bacağa veya pantolona sıçrayan çiş

Hüseyin Ali
Küçük abdest yaparken dikkatte etsem 1,2,3 bilemedim 4 damla falan damlıyor bacagima veya ayağıma ve kağıt havluyla siliyorum bu yeterlimidir yikamaya falan gerek varmidir. Sıçrayan cisi sildikten sonra namaz abdesti alınırmı namaz kılınır mı?

Okudunuz mu?  Namazı çok hızlı kılmak

Yorum: Tuvalette sıçrayan idrar af edilir mi ?

arifselim
Damlaların bulaştığı yeri mutlaka su ile yıkamalısın. İdrar damlaları bulaşması abdeste engel olmasa da bu kirlerle kılınan namaz geçerli değildir. Damlaların kesildiğinden emin olduktan sonra abdest alınmalıdır.

Bu kategoride yer alan Yemini bozdum ama kefaretini ödeyemiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tuvalette sıçrayan idrar af edilir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.