Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:19
sizden06
Abone

Gırgır şamata yaparken söylenilen sözler

doğru yola gel demek dinden çıkarır mı?

mslmn
Arkadaşlarla okulda konuşurken sen hangi takımlısın lafı yapıorduk mesela ben galatasarylym diyelim karşımdaki fenerliyse ya gelsene doğru yola diyordum böyle bir söz dinden çıkartır mı?


Cevap: Gırgır şamata yaparken söylenilen sözler

Muhasibi
< Arkadaşlarla okulda konuşurken sen hangi takımlısın lafı yapıorduk mesela ben galatasarylym diyelim karşımdaki fenerliyse ya gelsene doğru yola diyordum böyle bir söz dinden çıkartır mı? >
Ameller niyetlere göredir kardeşim. Ama ne Galatasaraylı olmak nede Fenerbahçeli olmak doğru yola götürür seni…

Okudunuz mu?  Cuma akşamı cünüp olmak günah mı

Cevap: Gırgır şamata yaparken söylenilen sözler

mslmn
Ben zaten hani esprisine doğru takımı tut gibisinden konuştumda kısa kestim. küfr var mıdır bu söylediğimde peki? çünkü küfre giren b azı şeyler kaçabilir ağzından istemeden .


Cevap: Gırgır şamata yaparken söylenilen sözler

emniciba
kardesım sen onu solerken ne nıyetle soyledın ki boyle dusunce kapıldın sen

Okudunuz mu?  Orflaym yani kozmetik katolog satışı yapmak günah mı

mslmn
orda niyet yoktu hani doğru dürüst takım tutun maksadında konuşmuştumda sonradan aklıma takıldı şimdi böyle sözler yüzünden sorun olur mu yoksa niyetim tabiki ondan başkası olamaz.ben söylenen sözden bahsediyorum yoksa niyet böyle takım meselesi.


gırgır şamata sözler, şamata sözler, girgir samata sözler

Bu kategoride yer alan Cuma gecesi ve Cuma günü ölenler ile ölümcül hastalıktan ölenlerin durumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gırgır şamata yaparken söylenilen sözler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.