Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:19
sizden06
Abone

Aldatılan kadın ne yapmalı?

Aldatılan kadın ne yapmalı?

yarencik
s.a.lütfen bana yardımcı olun çok kötüyüm.esimin tel faturalarinda çok kötü seyler gördüm bir kadinla uzun konusmasi chat sohbet yerlerini aramasi ve birsuürü tel faaturasi her seferinde yeminle ben armadim bilmiyom vs…yalanlar yeminler çok kez böyle oldu inandim ve artik inanmiyorum sevgim kalmadi.zaten isinden dolayi haftasonu geliyor ve 2 gun kalip gidiyor,ben buna layik degilim namazını kilan dindar ve guzelde bir kadinim oda benden memnun zaten nie böyle yapiyo .artik guvenim kalmadi ayrilmak istiyorum 2 de cocugum var.delirmek üzereyim.5 yildir namazımı kilardim dun yatsıyı bile kilmayip uyudum beni iyice kafayi yedim ne yapim aglamktan cocuklarim bile agliyo ne yapmam lazim lütfen yardımcı olun bu gece gelecek ne yapim………….

Okudunuz mu?  Cennette İnsan Hayatı Nasıl olacak

Cevap: aldatilan kadin ne yapmalı?

melle
< s.a.lütfen bana yardımcı olun çok kötüyüm.esimin tel faturalarinda çok kötü seyler gördüm bir kadinla uzun konusmasi chat sohbet yerlerini aramasi ve birsuürü tel faaturasi her seferinde yeminle ben armadim bilmiyom vs…yalanlar yeminler çok kez böyle oldu inandim ve artik inanmiyorum sevgim kalmadi.zaten isinden dolayi haftasonu geliyor ve 2 gun kalip gidiyor,ben buna layik degilim namazını kilan dindar ve guzelde bir kadinim oda benden memnun zaten nie böyle yapiyo .artik guvenim kalmadi ayrilmak istiyorum 2 de cocugum var.delirmek üzereyim.5 yildir namazımı kilardim dun yatsıyı bile kilmayip uyudum beni iyice kafayi yedim ne yapim aglamktan cocuklarim bile agliyo ne yapmam lazim lütfen yardımcı olun bu gece gelecek ne yapim…………. >
Kimi aradığını bilmeden kimle konuştuğunu bilmeden varsayımla hareket etmek ne kötü”

Okudunuz mu?  Cemaatle namaz kılarken yaptığım hata .

Cevap: aldatilan kadin ne yapmalı?

HAMMADUN
Bismillahirrahmanirrahiym

Ezel ve ebed, tüm zamanların sahibi, Yarattıklarının üzerinde hükmü, cüz-i irade ile yaratılmışlar içinde sadece insana bırakan ve BU GÜN SÖZ YALNIZ BENİMDİR diyeceği güne kadar insana mühlet tanıyan Rab’bime, hamdederim ki; O yaratıklarının her haline vakıf olandır.

Okudunuz mu?  Allah'tan ölümü istemek

İnşaAllah size bu hususda bir kaç tavsiyede bulunmaya çalışayım.

Her şeyden önce, o numaraları biz aramadık diyorsa eğer, bunda samimiyetine de inanmıyorsanız ve bunda eşinize karşı bir güvensizlikle birlikte eşinizin üzerine bu hal üzere gidecek olursanız eğer, NEFS’inize uyar ve Şeytan Aleyyullana ile Avanesini de mutlu etmiş olursunuz….

Okudunuz mu?  Sabah namazını son dakika kılmak

Geçmişte bu tür bir olay başına gelmiş biri olarak, şunu söyleyebilirim ki; bazı operatörler; lutfen gereğinde bunu operatörlerden de teyit edebilirsiniz. Hangi operatörü kullandığınızı bilmiyorum, netice itibariyle bende insanım, bilmek gibi bir lüksede sahip değilim. Operatörler aynı numarayı birden çok kişi ile bağlantılı olarak sistemlerinde yer verebiliyor ve bundan ötürüde bu tür yalnış anlamalara da sebep olabiliyorlar. Bu bizim başımıza hem vodafone’da ve daha fazlasıda avea’da geldi. Öyleki avea sonunda bizden bir yazı mukabili hattımızı iptal edip, yalnış hatırlıyor olabilirim, bedelsiz olaraktı sanırım bir başka hat verip özrünü beyan ettide, bizde bu şer’den, çiçekçiden aldığımız bir gonca gül ile ve allah-u Taala’nın lutfu keremi ile kurtulmuş olduk.

Okudunuz mu?  Bazı alimler sigara haram diyor.Doğru mu?

İnşaAllah bu hususu operatörle birlikte çözüme ulaştırınız. Mümkünse başka bir hat alarak bu tür bir karmaşadan kurtulunuz ve asla eşinizden şüpheye düştüğünüzü kendisine hissettirmeyiniz….. Zira bir erkek için en büyük yıkım, güvensiz bir ailedir ki; Allah Muhafaza…. Sanırım birinci merhale olan operatör kısmını çözmeniz gerekiyor. Sonrasında her şey yoluna girecektir inşaAllah. Emin Olunuz…. Rab’binize tevekkül ediniz ve asla eşinizi bu hususda önyargı ile suçlamayınız….

Okudunuz mu?  Affedilmeyecek günahlar hakkında bir soru

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


Cevap: aldatilan kadin ne yapmalı?

denizzzzzzz
Allah sizler gibi sorulara mantikli cevap yazmak için ugrasan insanlardan razı olsun bizleri mahserde yuzu kara cikarmasin,utandirmasin 5 vakit namazdan hiç ayirmasin insaAllah amin.


BEYAZ_gul
Denizzz kardesim Hammadun kardesime katliyorum
Eklemek istedigim bir şey var.
Namazini birakma iyi kotu gunlerde ibadet dahada destek oluyor.
Eger oyle bir şey varsa ki bilmiyoruz INSALLAH da yoktur.
ALLAH islah etsin deriz buyuzden Namazi kılmamak olmaz.

Okudunuz mu?  Namusu uğruna ölmek öldürmek caiz mi

Ben bundan 3ay önce sine kadar yavrumu kaybettim piskolojim çok bozulmustu ne yapacagimi bilmiyordum sabahin dordunue kadar oturuyordum anladim ki Ruhum ac.
Sukurler olsun ki yeniden basladim Namazima ve çok huzurluyum.
ALLAH yardımcın olsun kardesim

Bu kategoride yer alan Zikir ederken dikkat edilmesi gerekenler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aldatılan kadın ne yapmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.