Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Türkçe Ve Arapça Teşrik Tekbirleri Ve Anlamı

Türkçe Ve Arapça Teşrik Tekbirleri Ve Anlamı

Fetva Meclisi
Türkçe Ve Arapça Teşrik Tekbirleri

Arapça Okunuşu: اَللّهُ اَكْبَرُ اَللّهُ اَكْبَرُ لاا اِلهَ اِلاَّ اللّه وَاللّهُ اَكْبَرُ اَللّهُ اَكْبَرُ وَلِلّهِ الْحَمْدُ

Türkçe Okunuşu: "Allahu ekber Allahu ekber, Lâ ilâhe illAllahu vAllahu ekber. Allahu ekber ve lillahi’l-hamd"

Teşrik Tekbirlerinin Anlamı: "Allah herşeyden yücedir, Allah herşeyden yücedir. Allah’tan başka ilâh yoktur. O Allah herşeyden yücedir, Allah herşeyden yücedir. Hamd Allah’a mahsustur".


Cevap: Türkçe Ve Arapça Teşrik Tekbirleri Ve Anlamı

ASUDE
aslında sıkça söylenmesi gereken bir tesbihtir manası çok güzeldir kişi bu şekilde ibadet edebilir bunun feyzinden faydalanabilir

Okudunuz mu?  Gerdeğe girmeden boşanan kadın mehir alabilir mi?

Yorum: Türkçe Ve Arapça Teşrik Tekbirleri Ve Anlamı

miroğlu
Teşrik tekbirlerini unutmayalım inşAllah. Yarın (Arefe) günü sabah namazından itibaren başlayıp, bayramın 4. günü ikindi namazına kadar 23 vakit farz namazdan hemen sonra "Allahu ekber Allahu ekber, Lâ ilâhe illAllahu vAllahu ekber. Allahu ekber ve lillahi’l-hamd" söyleyelim.


tekbir ve anlamı, teşrik tekbiri anlamı, tekbir arapça

Bu kategoride yer alan Dinimizle ilgili soru ve cevapları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Türkçe Ve Arapça Teşrik Tekbirleri Ve Anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.