Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:04
missa94
Abone

Meni mezi vedi temizliği

Meni mezi vedi temizliği

Kayıtsız Üye
günaydın. ben çok büyük sıkıntı içindeyim. sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum ıslaklık varmı diye. eğer 1 damla bişey görsem bütün kıyafetleri yıkıyorum. daha önce sormuştum sadece bulaşan yeri yıkamak yetiyomuş ama misal tuvalette işerken görüyorum pantolona şıçradı gömleğe geldi ayakkabıya geldi elimle her tarafa bulaştı diye uzayıp gidiyor. daha dün ne varsa yıkadım iş – sivil elbise, kemer, cüzdan, mont, kravat, ayakkabı… vs… bugünde işedikten sonra çok az yapışkan bişey gördüm ne yapmam gerekir dayanamıyorum delirme derecesindeyim yıkamasam ne olur? lütfen yardım.

Okudunuz mu?  Namazda sure sırası önemlimi

______________________
cvp için tşk. ama üzerimde iş elbisesi var tuvalete gittim iç çamaşırına pantolona gömlege bulaşmıştır çok takıntı yapıyorum daha dün mont,kemer, çorap vs… ne varsa yıkadım artık patlayacam bugün yine artık baş edemiyorum.


Cevap: meni mezi vedi temizliği

Muhasibi
Kardeşim bu durum kesinlikle vesveseden başka bir şey değildir…Çünkü bu meni,vezi ve vedide bulaşan yeri yıkaman yeterlidir…Hatta şafi mezhebine göre meni necis değildir…Sen ne kadar takıntı yaparsan o kadar çok vesveseye yenik düşersin….Benden sana tavsiyem böyle şeyleri takma…Yoksa başın çok ağrır…

Okudunuz mu?  Dayanışma ve arkadaşlık ile ilgili şiir veya öykü

işerken mezi gelmesi, mezi temizliği, mezi ic çamaşırima bulasdi

Bu kategoride yer alan Hz.Adem döneminden kıyamet kopmadan önceki döneme kadar ölen insanların başlarına kıyamet kopmayacaksa? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni mezi vedi temizliği Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.