Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

Celalettin Vatandaş kimdir?

Celalettin Vatandaş kimdir?

Kayıtsız Üye
Celalettin Vatandaş kimdir? Bilgi verir misiniz.


Cevap: Celalettin Vatandaş kimdir?

Galus
Celalettin Vatandaş hakkında ansiklopedik bilgi
Celalettin Vatandaş (d. 1962, Kırşehir) Sosyolog. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünü kazandı. 1985 yılında Milli Eğitim bünyesinde Felsefe Grubu dersleri öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Bir süre Besni, Adıyaman ve Bozkır, Konya’da öğretmenlik yaptı. Öğretmenliği sırasında sosyoloji alanında yüksek lisans ve doktora programlarını tamamladı. Yüksek Lisans ve Doktora tezlerini Türk Modernleşmesi üzerine yaptı. Yüksek Lisans tezinde Türk Modernleşmesinin Osmanlı dönemini, Doktora tezinde Türk Modernleşmesinin Cumhuriyet dönemini araştırdı. Bir süre Kanada’da bir toplumsal uyum politakası olarak çokkültürlülük üzerine araştırmalar yaptı. Doç. Dr. Celalettin Vatandaş’ın yayınlanmış çok sayıda makalesinin yanısıra Aile ve Şiddet (Türkiye’de eşler arası şiddet), Çokkültürlülük ve Ulusal Kimlik (Türk Ulusçuluğunun Doğuşu) isimli kitapları bulunmaktadır.

Okudunuz mu?  Kadınlar adetliyken tırnak kesmek saç taramak banyo yapmak kıl aldırmak günah mı?

Yorum: Celalettin Vatandaş kimdir

Kayıtsız Üye
Merhaba..
ben Celalettin Vatandas"in "Islama Davet" kitabini okudum..herkese tavsiye ederim,o kadar güzel anlatilmis ki olaylar resmen iki cihan günesi Muhammed (s.av)"in bütün hayati beynime kazildi..bu kitabi okurken içinde sadece peygamberimizin hayatini değil ayrica Yüce Kitabimiz Kur"an-i Keriminde tefsirini de bulacaksiniz,hangi ayet ne zaman ve hangi nedenlere indirildi…daha önce Mekkeli müsriklerin hayati sonrasinda da adim adim insanların nasıl degisip islami kabul ettigi bütün ayrintilariyla bu kitabin içinde…Hayatimda okudugum en güzel kitab oldugunu söylesem abartmis olmam,cok duygulanarak ve aglayarak ve dinimi daha iyi taniyarak büyük bir zevkle okudum…herkese tavsiye ediyorum,allah-u Tealanin bizlere ögrenelim anlayalim ve uygulayalim diye indirdigi yüce Kitab olan Kur"an-i Kerimi Peygamber efendimizin hayatini bilmeden tanimadan anlayabilmek zor hatta anlasak bile kafamizda binbir soru isaretleriyle anlamaya calisiyoruz..iste bu kitab bütün bu sorulara cevap veriyor ben ilk okudugumda her sayfasini büyük bir sevincle okudum cünkü cogu zaman meal okurken sordugum yani kafama takilan sorulara artik yanit bulmustum 🙂

Okudunuz mu?  Konuşurken lan sözünü kullanmak günahmıdır?

celaleddin vatandaş kimdir, celalettin vatandaş kimdir, celalettin vatandaş hakkında bilgi

Bu kategoride yer alan Askerde olan kişi için yapılacak en kuvvetli dua hangsidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Celalettin Vatandaş kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.