Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:05
missa94
Abone

Hz. Ali ölüm şekli nasıl oldu?

Hz. Ali ölüm şekli nasıl oldu?

Kayıtsız Üye
Hz Ali bir oyunla öldürüldüğü söyleniyor Hz. Ali ölüm şekli nasıl olmuştur?


Cevap: Hz. Ali ölüm şekli nasıl oldu?

Hoca
İbnü Mülcem, Bir gün sabah namazından önce Halifenin geçeceği yola pusuya yattı. Hz. Ali’nin geldiğini görünce İbni mülcem âniden arkadan üzerine atılarak zehirli kılıcını indirdi.

Okudunuz mu?  Dinen evliyken başkasına kaçmak

Hz. Ali ağır yaralıydı. Durmadan kan kaybediyordu. O vaziyette iken bile yanındakilere dönerek, camie gidip sabah namazını kılmalarını, vakti geçirmemelerini söyledi. Namazı kıldırmak için de yerine vekil tayin etti.


Cevap: Hz. Ali ölüm şekli nasıl oldu?

Galus
Allah cc tüm sahabilerden razı ve memnun olsun.
ileri ve açık görüşlü Hz Ali Kv.

Okudunuz mu?  Dilruba Çeşmesi İle İlgili Bilgi

hz ali nasıl öldü, hz ali ölüm tarihi, hz ali nasıl öldu

Bu kategoride yer alan Kuran'a abdestsiz dokunup dokunmamayla ilgili hadisler var mı hadisler yoksa icma var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Ali ölüm şekli nasıl oldu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.