Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:33
missa94
Abone

Kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi?

Kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi?

Kayıtsız Üye
kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi?


Cevap: kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi?

Muhasibi
Paranızı evinizde saklayın veya müteahhidlik yapın demem ne kadar gerçekçi olur? Biz en müttaki mümin gibi yaşamaya gayret edeceğiz ancak gerçekleri de tamamen yok sayamayız. Keşke hiç bankaya yanaşmasak hatta banka bulunan sokaktan bile geçmesek; ne kadar güzel olurdu. Şu anda zaruret durumu nedeni ile banka ile çalışacaksak sözünü ettiğiniz kurum ve onun diğer kardeşleri EHVENİ ŞER olarak çalışabileceğimiz kurumlardır. Zira o kurumlar en azından faiz haramını yok saymıyorlar. Bizim kadar olmasa da haramdan kaçmanın çarelerini arıyorlar. Ya da biz böyle biliyoruz. Zorunlu kaldıkça oraları kullanabiliriz. İnşaAllah o kurumlar daha iyilerine sahip olmamıza vesile olacaktır. Allah’a emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Geçmişte kılmadığım namazları nasıl kılarım

Cevap: kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi?

Kayıtsız Üye
inşAllah düzelecek hepsi müslüman iktisatçılarımız en kısa zamanda çalışmaya hız vermeliler ALLAHA EMANET OLUN


kuveyt türk altın hesabı caiz mi

Bu kategoride yer alan Dayımın kızına karşı içimde bir his var sanki onu seviyorum bu his nasıl geçer? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.