Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:10
missa9
Abone

Cenaze yıkandıktan sonra evde veya her hangi bir merasimde, cenaze evlerine taziyeye gidildiğinde okunacak bir dua yazar

Cenaze yıkandıktan sonra evde veya her hangi bir merasimde, cenaze evlerine taziyeye gidildiğinde okunacak bir dua yazar

Kayıtsız Üye
Cenaze yıkandıktan sonra evde veya her hangi bir merasimde, cenaze evlerine taziyeye gidildiğinde okunacak bir dua yazar mısınız?


Cevap: Cenaze yıkandıktan sonra evde veya her hangi bir merasimde, cenaze evlerine taziyeye gidildiğinde okunacak bir du

Yetim
” Elahmdülillahillezi kale fi kitabihil kerim:"

"Küllü nefsin zaikatülmevti, sümme ileyna türceaun."

"Vessalatü vesselamü ala rasuline Muhammedin kale fi şanihi: İnneke meyyitun ve innehüm meyyitun. Ve ala elihi ve sahbihillezine ize esabethüm musibetün kalu inne lillahi ve inna ileyhi raciune.”

Okudunuz mu?  Külli irade ne demek kısaca aciklayiniz?

Yarabbel alemin!

Sen her şeye kadirsin; bizler aciziz. Başlangıcından bu güne kadar niceleri bu aleme geldiler ve gittiler. İşte bu kulun da öbür aleme göç etti. Bizim dualarımıza, senin de rahmetine ve bağışlanmana muhtaç. Sen onu rahmetinle kucakla; makamını cennet eyle, geride kalan yakınlarına sabır ver ya Rabbi.

Okudunuz mu?  İbni sina neden öldü!

Bizlere de kamil bir iman ile ruhumuzu teslim etmeyi nasip eyle Allahım.

” Tekabbel minna bir hurmetilfatiha.”

(Yrd. Doç. Dr. Rahim Tuğral, Dua rehberi s.10)


cenazeden sonra okunacak dualar, cenaze evinde okunan dualar, cenaze evinde okunacak dua

Bu kategoride yer alan Sizin imanca en güzeliniz, ahlakça en güzel olanınızdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cenaze yıkandıktan sonra evde veya her hangi bir merasimde, cenaze evlerine taziyeye gidildiğinde okunacak bir dua yazar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.