Anasayfa
24 Ağustos 2023, 12:59
sizden06
Abone

Gusül alırken tükürük?

Gusül alırken tükürük?

angmar55
Alırken ağzımda bir miktar tükürük birikti bende kenardaki deliğe doğru tükürürken tabi öle ses çıkararak değil birazı koluma bulaştı sağ koluma o aradada sağ kolumu yıkıyordum işte tekrar üstüdnen geçip abdestimi aldım saçma tabi bu soru ama şüpe oldu azda olsa soriyim dedim?

Okudunuz mu?  Hanımlara özel : Hayız bezi ile ilgili

Cevap: Gusül alırken tükürük?

Ercan
bahsettiğiniz olay guslü bozmaz.


Cevap: Gusül alırken tükürük?

angmar55
Allah razı olsun kardeşim.


Cevap: Gusül alırken tükürük?

Ercan
Rabbim cümlemizden razı olsun inşAllah.

Bu kategoride yer alan La İlahe İllAllah diyen günahkarda olsa kesin cennete gidermi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül alırken tükürük? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.