Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:10
missa9
Abone

Amenerresulü duası

Amenerresulü duası

Kayıtsız Üye
Geçenlerde Amenerresülü yü bir vidyo paylaşım sitesinden bir vidyoda dinledim. Okuyan hoca çok güzel okuyordu ama son kısmına geldiğinde >> Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vağfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna << dedi ve bu kısmı tekrar baştan alıp >> Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vağfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn.<< diyerek nefes almadan bitirdi. Diğer vidyolarda hiç bu şekilde okuyanı görmedim neden acaba bilen var mı???

Okudunuz mu?  Affedilmeyen günahlar varmıdır? nelerdir?

Cevap: amenerresulü duası

Muhammed
amenerresulü duası

Kabe imamı


Cevap: amenerresulü duası

ÜSTÜNBAŞ
Çok çok güzel ve kulağa hoş gelen seslerle okunmuş Amenerrasulü..

Allah okuyanlardan ve bizlere bunu teknolojı sayesinde diletenlerden razı olsun..

Bu kategoride yer alan Söz gümüşse sükut altındır sözünün anlamı ve hikayesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Amenerresulü duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.