Anasayfa
22 Temmuz 2023, 8:00
sizden91
Abone

Sağlık Personeli Hac görev mulakatı

Sağlık Personeli Hac görev mulakatı

santur
Esselamun Aleyküm arkadaşlar aranızda hac sağlık personeli görevlendirme sınavına giren oldumu ben girdim.Hac yolunda çekilen her türlü çile Hak katında sevaptır deniyor,Bende duydum ki orada hem çalışıp hem hac farizasını yerine getirmek büyük çaba ve sabır istiyormuş o nedenle hac farizasını bu yolla yapmak istedim, başvurum sonucu mulakata girdim .Sınav da hem açık bayanlar,hemde tesettürlü kardeşlerim vardı .Yalnız o ne büyük sıkıntı mülakatı bitiren odadan çıkıyor Yüzler ve gönüller mutsuz.Bayanlar ağlıyor,özellikle tesettürlü bayanlara eza ettiklerini gördüm ve duydum çok üzüldüm .Sanki özellikle gitmesinler diye ancak bir din uzmanının bileceği,uzman doktorların bileceği sorular soruldu.Mülakattan sonra biraz eşden dosttan soruşturdum öğrendim ki tesettürlü bayanlara ön yargılılarmış.Hatta bir Müftümüz bizzat dediki başın açık olsa idi bu kadar seni sıkmazlardı.Ben dinini hakkıyla yaşamayı geç öğrenenlerdenim,ALLAH(cc) Hidayeti bana geç nasip etti.şimdi geçmişi telafi etmeye çalışıyorum.Sizlere soruyorum itikatı zayıf olanlar demiyeceklermi bak gördünüzmü burada bile size eziyet var.Dini İslam bir ülkenin din işlerinde en yüksek mevkide olan kişilerin böyle düşünmeleri ve davranmaları beni inanın yıktı ben onları ALLAH(cc)’a havale ettim,ALLAH (cc) onları islah etsin anladımki onlar alim olduğunu söyleselerde gönüllere iletmeye henüz yetersizler.Makam ve mertebe onları saptırmış.

Okudunuz mu?  İslamda Mesih kimdir?

Cevap: Sağlık Personeli Hac görev mulakatı

yaren
benimde babmda sınavlara girdi ama sağlık personeli olarak değil başarılar kardeş


Cevap: Sağlık Personeli Hac görev mulakatı

imam
3-4 yıldır selam havada kalmış alalım
ve aleykumusselam

Sağlık Personeli Hac görev mulakatı


Cevap: Sağlık Personeli Hac görev mulakatı

Kayıtsız Üye
telbiye hacla ilgili hadis diyabetik ayakta kullanılan kremler V1 kaçıncı kostaya takılıyor tansiyon ölçümü soruldu

Okudunuz mu?  Çamaşırda beyaz renk kurumuş parlak cisim

Kayıtsız Üye
bu nasıl bır yaklasım arkadaş. aslı astarı olmayan iftira dolu bır rezıllık. yazdıgınız seylere dıkkat edın. boyle bısey mumkun mu. bıraz edep yahu.


sağlık personeli hac mülakat soruları, hac sağlık personeli mülakat soruları, hac sağlık mülakat soruları

Bu kategoride yer alan Gün içinde çok sık idrara çıkıyorum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sağlık Personeli Hac görev mulakatı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.