Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:49
sizden01
Abone

Çağrı filmindeki tekbirler ile ilgili

Çağrı filmindeki tekbirler ile ilgili

bygantar
Arkadaşlar Çağrı filminde mekkenin fethi bölümünde mekkeye girilirken müslümanların okdukları tekbirler var bu tekbirleri bilen veya bulabileceğim bir link bir kaynak gösterebilecek var mı ? çok sevinirim
şu linktende izleyebilrsiniz

Selamunaleykum


Cevap: Çağrı filmindeki tekbirler?

imam
ve aleykumusselam.
Çağrı filmindeki mekke fethi bölümü

Okudunuz mu?  Bu hadis dogrumu ve kaynagi varmi?

Cevap: Çağrı filmindeki tekbirler ile ilgili

bygantar
imam kardeşim benim verdiğim video linkiyle zaten aynı verdiğin link yani aslında sanırım ben anlatamadım ben bu videoda ki tekbirlerin türkçe veya arapça yazılışını bilmek istiyorum. Videoda bir bölümden sonrası anlaşılmıyor. Baya uğraştım ama çözemedim ne dediklerini o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim.

Okudunuz mu?  Güvenirlilikle ilgili bi kıssa yazın çok lazım performans ödevi için

Cevap: Çağrı filmindeki tekbirler ile ilgili

bygantar
arkadaşlar varmı yardımcı olabilecek ilk ve son kez konuyu güncellemek istedim.


Muhammed ety
Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber La ilahe illAllah. Allahu Ekber, Allahu Ekber, ve lillahil Hamd. Allahu Ekber kebira velhamdulillahi kesira ve subhanAllahi bukreten ve Asila, La ilahe illAllahu vahdeh sadega vahdeh nasara abdeh, ve eazze cündehü ve hezemel’ahzabe vahdeh, Lailahe illAllah vela neabudü illa iyyah muhlisine le huddine velev kerihel kafirun

Bu kategoride yer alan Prof. Dr. Vehbe Zuhayli islam ansiklopedisi pdf varmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çağrı filmindeki tekbirler ile ilgili Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.