Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:04
sizden01
Abone

Harama şehvetsiz bakmak

Harama şehvetsiz bakmak

emniciba
okuldayken malum anadolu lisesi kızlar var bakmamaga calışıynrum ama mecbur bsey sorunca tepkisız kalamıyorum göz teması oluyor yüze bakmak gunahmı acılen bır tarıkata gırmek ıstıyorum ınanıyorumkı bir seyler degısecek biiznillAH


Cevap: Harama şehvetsiz bakmak

Ercan
İlk bakışın bir sorumluluğu yoktur ancak ikinci bakış aleyhinizedir.

Okudunuz mu?  En doğru rüya tabirleri kiminkilerdir?

"Ey Ali! Bir bakışın peşinden tekrar bakma (birinci bakışına ikinci bakışını ekleme)! Çünkü birinci bakış, senin hakkındır (kasıtlı olmadığı için birinci bakışında sana bir şey yoktur.) İkinci bakış ise, senin hakkın değildir (kendi isteğinle olduğu için ikinci bakışında sana günah vardır.)" (Ahmed, Ebu Dâvud, Tirmizî ve Dârimî rivâyet etmişler, Elbânî de ‘Sahîhu’l-Câmi’; hadis no: 7953’de hadisin hasen olduğunu belirtmiştir.)

Okudunuz mu?  Beyin gücünü kullanmak?

Cevap: Harama şehvetsiz bakmak

husameddin
arkadaş yerinde bir yorum yapmistir üstüne yorum gerekmez

Bu kategoride yer alan Rükudan doğruluşta semiAllahu limen hamiden yerine Allahu Ekber demek namazı bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Harama şehvetsiz bakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.