Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Burnum kanamıştı içinde kuruyan sümük veya kabuklar gusle engel olur mu ?

Burnum kanamıştı içinde kuruyan sümük veya kabuklar gusle engel olur mu ?

ziya3400
Burnum kanamıştı içinde kurudu, öyle gusül aldım, burnun içinde o kuruyan sümük veya kabuklar gusüle engel olur mu ? Bir yerde okumuştum onları koparmak silmek lazım diyorlardı. Ben onları koparırsam burnuma elimi sokarsam kanar diye yapmadım öyle gusül aldım sıkıntı olur mu ? Şu an tedirgin oldum, temizleyip şimdi burnuma su versem mi ne yapsam ?

Okudunuz mu?  Kefaret Orucu İstediğimiz Zaman Tutabilirmiyiz?

Yorum: Burnum kanamıştı içinde kuruyan sümük veya kabuklar gusle engel olur mu ?

Ensar
Gusul abdesti almada en önemli ve dikkat edilmesi gerekenlerden birisi bedenin hiçbir yerinde kuru kalmamasıdır. Eğer burnunuzdan rahatsız sanız ve kanama olacak diye korkuyorsanız herhangi bir sıkıntı yoktur gusül geçerli olur. Burnunuza belli bir kısım su tutmak yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Öğle Namazının Ve İkindi Namazının Kıraati.. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burnum kanamıştı içinde kuruyan sümük veya kabuklar gusle engel olur mu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.