Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:46
Gusul
Yönetici

Dişlere tel taktırmak gusle engel olur mu

Dişlere tel taktırmak gusle engel olur mu

isimsiz1
Selâmun Aleyküm. Yaklaşık 2 yıl önce dış teli taktırdım. Lakin son zamanlarda içim hiç rahat değil. Dış teli için dindar bir hekime görünmedim ama raporumda estetik amaçlı değildir yazıyor. Gusle mani var mıdır?

Okudunuz mu?  Fare öldürmek gusül gerektirir mi ?

Yorum: Dişlere tel taktırmak gusle engel olur mu

@hmet
< Diş teli kullanıyorum. Diş tellerimi hastayken taktırmıştım, şimdi yapışan yerlerden su geçmiyor ve içimde çok büyük bir sıkıntı oluştu, gusül abdestim kabul olur mu? >
Tedavi amacı ile taktırdığınız tellerin abdestinize zararı yoktur, gusle engel olmazlar.

Okudunuz mu?  Gusülden sonra gelen sıvı nedeniyle tekrar gusül alınması gerekir mi?

dis tel

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alırken ağlamak yada gözün dolması güsül abdestini bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dişlere tel taktırmak gusle engel olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.