Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

İstimna günahı için tevbe nasıl edilir?

İstimna günahı için tevbe nasıl edilir?

Misafi
İstimna için tevbe nasıl edilir?

22 yaşında bir erkeğim. İstimna günahına 1 ay önce tevbe etmiştim. Tevbe mi bozdum bu günaha tekrar düştüm. Defalarca aynı döngüyü yaşadım. Tekrar tevbe etmeye çekiniyor, vicdan azabı duyuyor ve ahiretim için umutsuzum. Tekrar tevbe edebilir miyim?

Okudunuz mu?  Allahümme entesselam ve minkesselam anlamı

Yorum: İstimna günahı için tevbe nasıl edilir?

arifselim
Bir günde kırk defa günaha bulaşmış olsan da yinede tekrar tövbe etmelisin. Sakın şeytan seni aldatmasın tövbe konusunda. İmkanın ilk olduğunda evlen. Seni istimna günahına sokan şeylerden uzak durmaya çalış.


istimna tevbe

Bu kategoride yer alan Korkuyu yenmenin yolları nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstimna günahı için tevbe nasıl edilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.