Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Kötü Düşüncelere Tevbe Edilir Mi ?

Kötü Düşüncelere Tevbe Edilir Mi ?

Kayıtsız Üye
Hocam Selamun Aleyküm benim size sormak istediğim bir soru var. Benim aklıma ara sıra vesveseler, kötü düşünceler geliyor, ben de bu düşüncelerden rahatsızlık duyduğumdan kötü düşüncelere tevbe diyorum. Bu şekilde tevbe etmemde bir sakınca var mıdır kötü düşüncelere tevbe edilir mi ?

Okudunuz mu?  Salavat arabça yazılışı (arab harflari ile türkçe anlamı )

Yorum: Kötü Düşüncelere Tevbe Edilir Mi ?

Kayıtsız Üye
her dakika ve her aniye Allah’a tövbe etmek ve ona yönelmek lazım eğer gerçekten pişmansan Allah af eder …


Yorum: Kötü Düşüncelere Tevbe Edilir Mi ?

Kayıtsız Üye
aleyküm selam kardeşim aklımıza gelen kötü düşüncelerden sorumlu değiliz mesela aklından birini öldürdüğünü düşün sonra da polislerin seni tutukladıklarını ne saçma oludu değil mi eğer sen ALLAH ın adaletli olduğuna inandıysan böyle bir şey için seni cezalandırmayacağını bilirsin. madem sorumlu değiliz tövbe gereli olmaz diye düşünüyorum ama sen yine diğer günahlarından ötürü tövbe etmelisin. imanla kal.

Bu kategoride yer alan Arkadaşıma Uydum Birşey çaldım çok Pişmanım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötü Düşüncelere Tevbe Edilir Mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.