Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:15
missa93
Abone

Her ayetinde Allah kelimesi geçtiği sure hangisidir

Her ayetinde Allah kelimesi geçtiği sure hangisidir

Kayıtsız Üye
Her ayetinde Allah kelimesi geçtiği sure hangisidir bu sureleri bulur musunuz ?


Cevap: her ayetinde Allah kelimesi geçtiği sure hangisidir

ebuturab
< her ayetinde Allah kelimesi geçtiği sure hangisidir >

Mücâdile suresidir….kardeşler
Kur’an-ı Kerim’in 58. suresi.
Medine’de Münafikun Suresi’nden sonra nazil olmuştur. Sure 22 ayetten oluşur. Sure ismini ilk ayette geçen ticadilu kelimesinden alır.
Mücadele Suresi’nde aile hayatından zıhar denen eski geleneğin yanlışlığından Allah’ın yapılan her şeyden haberdar olduğundan, topluluk içinde gizli gizli fısıltı ile konuşulmaması gereğinden, bir meclise yeni gelenlere yer açılması gereğinden, Allah’a iman edenlerin ebediyen cennette kalacaklarından bahsedilir.

Okudunuz mu?  Allah'tan korkmamak günah mıdır?

her ayetinde Allah lafzının geçtiği sure hangisidir, Allah lafzının en çok geçtiği sure, her ayetinde Allah kelimesi bulunan sure

Bu kategoride yer alan Farz sünnet ve vaciple ilgili örnekler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her ayetinde Allah kelimesi geçtiği sure hangisidir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.