Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:58
missa93
Abone

Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek bu hadis doğru mu?

Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek bu hadis doğru mu?

Kayıtsız Üye
Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek

bu bilgi doğru mudur?


Cevap: Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek bu hadis doğru mu?

mumsema
< Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek bu hadis doğru mu?
>

bu sorunun cevabı daha önce verilmiş kardeş: forumduasi.com/itikat-iman-soru-ve-cevaplari/47577-benim-ummetimin-omru-1500-seneyi-pek-gecmeyecek-bu-hadis-sahih-midir.html"Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi pek geçmeyecek" bu hadis sahih midir?

Okudunuz mu?  El-Kahhâr ile Beddua

Cevap: Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek bu hadis doğru mu?

islamyolu
bu imam Suyutinin di. ve hadisi şerif degildir. İmam suyutinin sözüdür. O zaman ki baskılara yani gidip gelip kıyameti soranlara. Bu ümmetin Ömrü 1500 seneyi geçmez demiştir. benim ümmetimin dememiştir. Bu ümmetin demiştir. ve İmam Suyuti çok büyük alimdir. bunda hata yapmıştır. Bazı kişilerde buna hadis diyip Mehdi olarak çıkışmaya çalışıyorlar.

Okudunuz mu?  Ayakta idrar yapmanın günahı var mı? İnsan öldükten sonra kabir azabının ayakta idrar yapmakla başlayacağı doğru mu?

mecusi

Bu kategoride yer alan Peygember efendimize gelen vahiyleri yazmakla görevli olan kişilere ne ad verilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmeyecek bu hadis doğru mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.