Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:25
sizden09
Abone

Yatmadan önce okunan dua

Yatmadan önce okunan dua

şeyma erdağı
sayın sunucular
ben 10 yaşın bir kızım.benim büyük bir sorunum var.:( dün gece ben uyumadan önce çook dua ettim akrabalarıma aileme sağlığımıza her şeye bildiğim bütün duaları okudum.gece düşlere kapılarak uyudum fakat uykum gelmedi biraz kitap okudum ve uyudum gece rüyamda bir din programın adam televizyona çıkmış ve (o nu gören masum ve iyidir)diyordu birden televizyona bir video geldi video da korkunç ay ışığıyla az ışık alan büyük ve karanlık bir orman vardı.korktum kumandayla kanalı değiştircektim ama kumandayı bulamadım birden ormanın içinde bir adam belirlendi bana doğru yani ekrana doğru geldi yüzü kapalıydı ama kötü birisine benziyordu gözü ağzı kapalıydı aniden kendimi o ormanın içinde buldum adam bana iyice yaklaştı ve o anda uykudan uyandım daha sabah olmamıştı bidaha uyumuştum ama yine kötü rüyalar gördüm annemle uyudum biraz geçti sizden görüşlerinizi bekliyorum acaba duaları yanlışmı okudum :(?

Okudunuz mu?  İftira attığım kişi duymadı helalleşmem lazım mı?

Cevap: yatmadan önce okunan dua

İnanc
Güzel kardeşim hemen paniğe kapılma ALLAH hiçbir kulunu geri çevirmez . Bu olay psikolojikmen’de olabilir . Bilinçaltı dediğimiz bir depo vardır beynimizde belki o depo’da aile içinde olan bazı olaylar saklı ve buda dışarı vuruyor . Canını sıkma bak bu yaştasın aileni ve akrabalarını düşünüyorsun ne mutlu sana maşALLAH ALLAH daim etsin.

Okudunuz mu?  Kul hakkı yüzünden vicdan azabı çekiyorum. sorularım var.

Bu tür rüyalar görmeye devam edersen gece yatarken ( Nas , Felak , Ayetel Kursi ) gibi duaları oku Rabbim inşALLAH seni korur..


Cevap: yatmadan önce okunan dua

Kayıtsız Üye
Allah hepimizn yar ve yardimccisi olsn ve bizi iblisin {seytanin} serrinden korusun amin


Yatmadan Önce Okunan Dualar

TolgaUnal0
Herkese hayırlı günler ben yatmadan önce Allah’a dua etmeyi hiç unutmam, yalnız her yatmadan önce sırasıyla Subhaneke Fatiha Ayet’el Kürsi İhlas ve Kevser surelerini okuyup ardından dualarımı edip sonra tekrar okuduğum bu dua ve ayetleri tekrar 2. kez okuyorum bunu yapmayınca içim rahat etmiyor. Fakat bunları yapmak çok zamanımı alabiliyor ve belki de bu yaptığım şey yanlış mı diye düşündüm. Bana önerebileceğiniz yani bunu okuman uyku öncesi dua için yeterli olabilir diyebileceğiniz dua veya sure var mı? Okumaktan kendimi alıkoymam fakat uykum kaçıyor yatağa girdikten 2,3 saat sonra uykuya dalabiliyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum belki benim gibi soranlar için de faydalı olabilir

Okudunuz mu?  Yemin ettim bozmak için ne yapmalıyım

Ensar
Yatmadan önce sadece birer defa Ayetül kürsi ihlas,felak ve nas surelerini okumanız sizin için yeterlidir. Kendinizi bu konuda fazlaca yormanıza gerek yoktur. Bu süreleri sadece yatmadan önce bir defa okuyun ve uyuyun yeterlidir. Allah’a emanet olun.


yatmadan önce okunacak dua, yatmadan önce okunan dua , yatmadan önce okunan dualar

Bu kategoride yer alan Abdestimin bozulduğundan tam emin değildim namaz kıldım kafir olur muyum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yatmadan önce okunan dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.