Anasayfa
18 Ocak 2024, 18:49
missa07
Abone

Dizi izlemek günah mıdır ?

Dizi izlemek günah mıdır ?

Kayıtsız Üye
Dizi izlemek günah mıdır ? Kısaca açıklar mısınız

Selamaleyküm hayırlı günler bir sorum olacaktı bu konuda bilgim yok ben bazı bos vaktinde sadece cumartesi ve pazar günleri dizi özlüyorum kertenkele adli dizi izliyorum bazense yabancı sınama izliyorum izlemek günah mıdır bu konuda düşüncelerimi aydinlatirmisiniz

Okudunuz mu?  Melik nedir kısaca

Genç Hatip
Sakıncalı olmadığı takdirde izlenebilir.

Sakıncalı durum neler olabilir: Çıplaklık, gıybet, öpüşme vs.. arttırılabilir


Yorum: Dizi izlemek günah mıdır ?

_islam_
Diziden diziye değişir mesela aşk konulu dizilerde illaki bir sakınca var çıplak kadınlar yok öpüşme sahneleri bilmem neleri neleritoplumumuzu da bu hale getirmeyi düşünüyorlar.Ama sakınalı bir şey yoksa caizdir.

Okudunuz mu?  Hz. Davut Dini Neydi?

Dizi izlemek günah mıdır

Hayaliyazar
Selamun aleyküm ben Allah’a şükür ibadetlerimi yapıyorum. Size bir sorum var dizi izlemek günah mıdır? Ben zaten izlesem duygusal diziler izlerim kanatsız kuşlar, kırgın çiçekler gibi hergün 1-2 saat ya-da haftada 1-2 kere izlesem günah mı lütfen yardımcı olun bir süredir televizyonu açamıyorum ama arada dayanamayıp yarım saat izliyorum semerkand kanalı dini kanal ama dizileride merak ediyorum doğrusu yardımcı olursanız sevinirim 😅

Okudunuz mu?  Elime paslı çivi battı, aşı olmam gerekir mi?

bbgbbg
Aleyküm Selam kardeşim.Vaktimizi boşa harcamak Allah’ın(azze ve celle) sevdiği işlerden değildir.Ayrıca dizilerde haramlar helal gösterildiği için sakıncalı.İzlememek lazım.Bizler vakit geçirmek için teknolojinin kölesi olmamalıyız aslında.İlla vakit geçirmek istiyorsanız namaz kılmayan bir arkadaşınızla buluşum çay kahve sohbet edim.2-3 saatlik sohbetin içinde bir kere bile olsa arkadaşınıza namazı tebliğ etseniz çok daha hayırlı olur inşaAllah.

Okudunuz mu?  Eşlerin arasının düzelmesi için etkili bir dua varmı dır?

dizi izlemek günah mı, dizi izlemek, Diriliş Ertuğrul

Bu kategoride yer alan Sabah uyandığımda ayağımda kına vardı bu bilimsel olarak nasıl açıklanabilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dizi izlemek günah mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.