Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz.Aişenin mezarını ve Hz.Aliyi görmek

Rüyada Hz.Aişenin mezarını ve Hz.Aliyi görmek

gecegündüz
rüyamda çok büyük ve eski mezarların olduğu bir mezarlığa gitmişiz çok kalabalık var annem ve babamda yanımda bütün ölenlerin burada yattığını söylüyorlar hz.aişe mezarını görüyorum yanında hz ali nin mezarı ama bebek mezarı babam bebek alinin mezarı ehli beyt diyor insanlar toprağından yüzlerine sürüyorlar ağızlarına alıyorlar ben niye böyle yapıyorlar diyorum dua okusunlar ben yasin ve fatiha okudum diyorum annem ve babamda ellerini açmış dua ediyorlar sonra önümüzde büyük bir düz kalın beton bir engel çıkıyor altında oyuk var ben buradan geçerim diyorum ama annemler geçemezler o sırada tanımadığım insanlar beton engeli zorlanmadan kaldırıyorlar ve karşımıza yeşillikler çıkıyor burada mola verip ziyaretlerimize devam edecekmişiz ben abdest almak için ve sigara içmek için gene aynı yere gidiyorum konuşmadığım amcam ve kızı orada onlara yüz çeviriyorum rüyam boyunca çok mutlu ve huzurluyum ve oraya 2.kez gitmişim gibi hissediyorum bu rüyamın yorumunu çok merak ediyorum birde rüyalarımda ya dua okuyorum yada birileri okuyor bazen bu kişilerin sadece sesini duyuyorum ben namaz kılmam başım açık oruçu bile nadir tutarım ama çok dua ederim

Okudunuz mu?  Rüyada kurşun kalem görmek

Yorum: Rüyada Hz.Aişenin mezarını ve Hz.Aliyi görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gerçekte mezarlık dünyanın geçiciliğinin farkına vararak bu bilinci diri tutmak için ziyaret edilmesi tavsiye edilmektedir. Bu anlamda rüyanın tabiri yaptığın hataları yaşadıklarını gözden geçirecek düzeltmek için çözümler arayacak ve bunu Allah’ın rızası istikametinde gerçekleştirmeye çalışacaksın. Allah’ın sevdiği örnek şahsiyetlerin hayatını kendine örnek alacak hayatına tatbik edeceksin.
Rüyada sürekli edilen dua dileklerin kabul olması ve var olan sıkıntılarının bitmesi veya hafiflemesi demektir. Başkalarının dua etmesi ise etrafında seni seven kişilerin senden habersiz senin iyiliğin için dualar etmesi manasındadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Kaza orucu tutarken rüyada eşi ile ilişkiye girerken görmek orucu bozar mı

hz aişenin mezarı

Bu kategoride yer alan Rüyada Allah'ın İsimleri görmek ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz.Aişenin mezarını ve Hz.Aliyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.