Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kurşun kalem görmek

Rüyada kurşun kalem görmek

Kayıtsız Üye
merhaba ben erkek arkadaşımla evlenip evlenmeyecegimi, hayırlı olup olmadığını anlamak için çok kafa yorsam da bir cevap bulamadım ve istihareye yattım. Aynı gece 2 rüya gördüm ilkini çok hatırlamıyorum ama elimde yeşil boyalı bir kurşun kalem vardı tepesini ısırıyordum diğerinde ise mavi gıda boyalı hamurdan kurabiye yapıyordum ve evin içinde o sırada bir erkek vardı fakat yüzünü görmedim. Sizce meali nedir bunun hayırlı mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Yorum: Rüyada kurşun kalem görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya için net bir mana veya yorum veremeyiz. Genel anlamda olumludur ancak en doğrusu rüya değil senin içine doğan huzur yada huzursuzluk hissidir. Bu şekilde bir işaret almamışsan istihareni tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada duvara çivi çakmak

Kalem kağıt çığlık

Kayıtsız Üye
grimsi bir ortamdayim. onumde metal masa var ben metal sandalyede oturuyorum ustumde beyaz atlet masada beyaz bos sayfa duruyor sol elimde kursun kalem. sagimda cildirmis gibi duran bir kadin sag bilegimi skarak ciglik atiyor hareket edemiyorum sesten. ve bilegimin yandigini hissediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek

Yorum: Rüyada kurşun kalem görmek

arifselim
Böyle bir rüya ancak kabus bir rüya olabilir. İnsanı korkutan ve tedirgin eden rüyaların çoğunun yorumu yoktur. Zaten bir rüyanın tabir edilebilmesi için mutlaka o rüyanın çok berrak olması gerekir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir.


rüyada kurşun kalem görmek, Ruyada renkli kalem gormek, rüyada kurşun kalem görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada kızını kaybetmek ve bulamamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kurşun kalem görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.