Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek

Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek

ayşe35
Sürekli bu tür rüyalar görüyrum. Kardeşimle ve ya annemle cinsi münesebet kurduğum rüyalar. Çok rahatsız ediyor beni, yatmadan dua da ediyorum.

Allah razı olsun şimdiden.


Yorum: Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek

Tohat
Bu tür rüyaların bir anlamı vardır. Görmemek için değil olacakların önüne geçmek için Allah’tan yardım dilemek daha efdaldir. Rüyanın tabirine göre özellikle iş ve maddi konulardaki başarısızlık, kayıp, zorluklar ile karşılaşmaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

annemle seviştim, rüyamda annemle seviştim, rüyada annenle zina yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada birini öldürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.