Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, ben 18 yaşındayım ve rüyamda küçük ebatlarda direksiyonu olmayan pudra rengi plastik bir bisiklet sürüyordum. Alabildiğince uzun, sonu görünmeyen ve ıssız, dümdüz, orta genişlikte bir otoyolda bir yere gitmeye çalışıyordum ve yolda sadece ben vardım. Nereye gittiğimi bilmiyordum ama sadece bir yere gitmeye çalışıyordum rüyamda. Sonra gideceğim yere varmışım ve insanlar görmeye başladım. Minik bir dere, çay vs. gibi bir şey vardı, üzerinde de minik bir köprü. Sanki kendimi nezih bir aile çay bahçesine gelmişim gibi hissettim. Minik, mutlu huzurlu bir beldeydi burası. yeşillikler, kuş cıvıltıları… o ıssız, upuzun yoldan gidip buraya varmışım sonunda. Ama ne gittiğim ne de vardığım yol hakkında en ufak bir fikrim yok. İşin garip olan kısmı bisikletin direksiyonunun olmaması. Ellerimi geçirebildiğim iki küçük delik vardı ve bisikleti oradan yönlendiriyordum. Sürerken de pedal çevirirken de biraz zorlandım ama neticede ben o bisikletle gideceğim yere vardım. İşte rüyam böyle. yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Yorum: Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Zor bir süreçten sonra Allah’ın izniyle gönül hoşluğuna kavuşmaya, hafiflik ve huzur içinde olacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işarettir. Bazende bu rüya çevre değişikliği yaparak eğlenebileceği ortamlara gireceğine ve kafa dengi arkadaşlar edineceğine rivayet edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada su üstünde namaz kılmak?

Yorum: Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda kırmızı spor bir motorbisiklet sürüyorum. Dar sokakların olduğu bir yerden geçerken araç teklemeye başlıyor. Sanırım benzin bitiyor. Ben o sırada yokuş aşağı bir yer arıyorum ama araç duruyor.


Yorum: Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için mevcut şartları, ortamını veya benzeri önemli işlerinde ve durumunda değişiklik yapacağına işaret eder. Genel bir ifade ile hayatındaki yenilikler manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyanın gerçek çıkması şans mıdır?

Kayıtsız Üye
Yakın zamanda arkadaşlarımla bir seyahat planım var. Rüyamda ise seyahat ettiğimiz yerde gezerken bir arkadaşım bana ait bir bisikleti yere düşürüyor ve sinirli bir şekilde tekmeliyor. Sonra ben sinirleniyorum ve kızıyorum. Grup arkadaşlarımı terk ediyorum ve bisiklete biniyorum

Okudunuz mu?  Oğlumu rüyada kurban görmek

arifselim
Bu gördüğün rüya yaşanacak sıkıntılar olarak kabul edilir. En doğrusu ise kişiye özel yorumlanırsa isabetli olabilir. ayrıca sıkıntılardan kurtulmak için kendi imkan ve becerilerini kullanmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Emre574
Selamün Aleyküm Hocam 1 2 ay önce gördüğüm rüyamın tabirini öğrenmek istiyorum rüyamda anne tarafı kuzenlerimle bisiklet sürüyorduk ve bir yerden kaçıyorduk ve galiba hatırladığıma göre birileride bizi kovalıyordu bu rüyanın tabiri nedir acaba?

Okudunuz mu?  Hacet namazından sonra görülen rüya

arifselim
Aleykum selam. Bisiklet sürmek ile bir şeyden kaçmak hemen hemen aynı anlamlarda olup hayırlıdır. Özellikle de sorunlarını çözmeye ve üstesinden gelerek başarılı olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen erkek arkadaşımla bisiklet sürüyorduk. Sürekli gülümsüyordu. Sonra bir yerde oturup gitar çalmaya çalışıyordu. Bilmiyordu ama öğrenmeye çalışıyordu. Ben onu görüyorum yanımda bir arkadaşım daha var. Arkadaşıma sevgilimi gösteriyorum. O an başka birinden bahsediyoruz sevgilimi gösterip ya bir de benim masum sevgilime bak tarzı bişey söylüyorum. Gülümsüyoruz. Sonra sevgilimle bakışıp gülümsüyoruz. O rüyada genelde çevrede olan biten sesleri ve insanları görmüyor duymuyor gibiydi. Bir ara beraber konuşarak yürüyorduk orda da gulumsedigini hatırlıyorum. Bunlar ne anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada gavsı sani abdulbaki hazretlerini görmek

Merhaba rüyamda ölen erkek arkadaşımı gördüm. İlk başta beraber bisiklet sürüyorduk. Önümüzde başka bisiklet süren biri daha var. Önümüzdeki kişi tümsekten çok rahat şekilde geçiyor. Biz şaşırıyoruz. Sonra ben de yaparım diyorum deniyorum ama geçemiyodum sonra erkek arkadaşımla bakışıp gülüyoduk. Sonra beraber konuşarak yürüdük. O hep gülümsüyodu. Bir ara o bir yerde oturup gitar öğrenmeye çalışıyordu tek başına. Ben de bir arkadaşımla yanından geçiyorum. Arkadaşıma erkek arkadaşımı gösterip bu da benim masum gibi bisey söylüyorum. Böyle içten gülümseyerek. Sonra erkek arkadaşım kafasını kaldırıp bakıyor gülümsüyor ben elimle öpüyorum diye hareket yapıyorum. Çevrede biseyler oluyor insanlar falan var ama erkek arkadaşım pek insanları duymuyor gibiydi. Bir ara beraber markete giriyoduk yine konuşarak. Aslında o çok konuşmuyor ya da tam hatırlamıyorum. Genelde ben konuşuyodum. O sanki söylediklerimi duymuyor ama sürekli gülümsüyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada istediğini görmek için ne yapmalı

Tohat
Eskiden veya yakın zamanda yaşamış olduğunuz sıkıntı ya da dertlerinizi geride bırakacaksınız. Üzüntüler son bulurken yeni adımlarla iş konusunda ve hayatınızda önemli gelişmeler meydana gelecektir. Hakkıyla bilen Allahtır elbette.


rüyada küçük bisiklet surmek, rüyada bisikletle gezmek, Kayisi

Bu kategoride yer alan Rüyada horozlar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.