Anasayfa
7 Mart 2022, 12:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Oğlumu rüyada kurban görmek

Oğlumu rüyada kurban görmek

kalbim
SELAMUN ALEYKUM. buraya yeni katildim hatta simdi katildim nedeni sudur …..biri bana az önce tel acti arkadaşimdir. ve bana dedi ki …bir kadin ona oglunu ruyasinda görmüş ama biri oglunu kurban etmek istedigini diye……mesele soyle….KADIN ruyasinda oglunu goruyor, ve bir adam gelip onu kurban etmek istermis…ama oglu ellerini acip Allah’a dua etmis ve adam bunu gorunce onu birakmis…….BANA BUNU YORUMLAYAN BIRI VAR MI LUTFEN ?


Cevap: Oğlumu rüyada kurban görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık tabiri, hak için fedakarlıkta bulunmaya ve kendisini hakka adamaya tabir edilir. Ayrıca ihlaslı ve samimi olmayada işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Yorum: Oğlumu rüyada kurban görmek

Kayıtsız Üye
S.a rüyamda eşimin babasının isteği üzerine oğlumuzu kurban olarak kesiyordu büyük bir bıçakla besmele ile kesti ve bizde yardım için tuttuk boğazından kesti ve başı yere düstü oglum hala bakıyordu ben ağliyordum.sonrada ağlayarak uyandım hâlâ da etkisindeyim.lütfen cvplanfirirmsnz tskrler


Yorum: Oğlumu rüyada kurban görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada birini kesmek ve kurban etmek hayırlıdır. Her ne kadar hoş olmasa da bu rüya hayırlıdır. Kesilen kimseye duyulacak sevgiye ve edilecek yardıma alamet eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birisinin iğne vermesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben kalabalik bir isyerinde calisiyorum isyerinden bir arkadaşim beni ruyasinda görmüş ruyasinda kurban kesmeye karar vermisler aramizda para toplayip kurban keseceklermis arkadaşim biir bayan kurbani o kesecekmis bicagi eline almis bir de bakmis ki beni kesiyor bigazimda iki tane bicak kesigi varmis ve kan akmis bunu kesmeyelim hayvan alalim onu keselim diye digerlerine seslenmis ben kafami kaldirip ben iyiyim demisim. Yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Her ne kadar hoş gelmese de bu aslında hayırlı bir rüyadır. Çünkü rüyada kesen kişinin kesilen kişiye yardımda bulunacağına alamet eder ve güzel anlamları bulunur. Her daim rüyanın hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam sabah namazı kıldıktan sonra rüyamda kanserden ölmüş kız kardeşimi gördüm rüyamda ben sağ kolumda bir çocuk ve sol kolumu da kardeşimin beline sararak tuttum ben subhanAllahi be bihamdihi subhanAllahi azim esteğfirullahe ve etubu ileyh.zikrini okuyorum kardeşime de zorlanmada uçmamız için okumasını istiyorum ben okurken uçmaya başladım kardeşimde okudu ve biz aşağıdan yüksek bir tepeye çıktık.Yorumlarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun cevap bekliyorum hocam.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu şekilde görülen rüya, gıpta edilecek işler yapmaya ve hem maddi hemde manevi açıdan yükselmeye ve kazanmaya alamet eder. Hem senin hemde ablan için hayırlı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kulak yıkamak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam yaşım 38 rüyamda 8 yaşında oğlumu kurban keserken gördüm düve dana kesiyor bende yanındayım tek seferde kesiyor bende bakıyorum sabaha karşı annemde bize bakıyor annem sağ 67 yasında.

Selamunaleykum hocam benim 8 yaşında bir oğlum var sabaha karşı pıçagı eline almış dana kesiyor ben şaşırdım kaldım kesemez diye ama bir seferde kesti kurbanı annemde sağ 67 yaşında bize bakıyor


arifselim
Aleykum selam. Bu çok hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada oğlunu kurban olarak kesmek, onun güvende olmasına, ona düşkün olmaya ve iyi bir durumda olmasına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

– Küçük oğlunun kurban kestiğini görmek, iyilik, cömertlik ve güzel ahlak ile yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam yaşım 38 rüyamda gece cami minaresi ne çıktım üç kez minareden Fatiha suresini okuyorum ama benimle beraber tanımadıgım biriside okuyor beraber oluyoruz


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı rüyalardan kabul edilir. En makbul olan yorumu, kişinin her türlü işinde Allah’ın yardımına nail olacağı anlamına gelir. Sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam rüyamda pazar yerindeyim ama tezgahlarda hep ayakkabı satılıyor bir tezgaha ugradım yabancı bir kadın elinde cam sürahi bana ufak bir bardak veriyor ama bardakda rakı var ben içiyorum ama korkuyorum teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya insan hayatının akışında bir değişiklik olmadığına ve olması için çaba harcayacağına işarettir. Rakı bardağını alıp içmek ise, günahlara veya malının içine karışan haram şeylere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok bozuk paralar gördüm çantada avuç la para çıkarırken yerde yatan bir inek ve başında 12 yaşlarına bir erkek çocuğu kurbanı yere yatırdı birden kurban çocuk oldu sonra boğazını havanın başını kestigimiz şekilde getirerek tekbir getirdi içinde ama sonra boğazını kesti kan direk benim oğlumun başına isabet etti oğlumu şaşkın bir şekilde yüzü kanlı bir şekil çektim kanın fişkirdigi yerden sonra baktım çocuk can veriyor kurban gibi bana bu rüyamı işAllah Hayırla yorumlarınız


arifselim
Bu rüyayı gören kişi ile başı kesilen eğer tanınıyorsa onlar açısından çok hayırlıdır. Sürekli kişiye dua eden, onu kollayan ve onunla ilgilenen birisinin varlığına yorumlanır. Allah’tan da daima hayırlısını istemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada azrailin sesini duymak

ertugrul44
Selamın aleykum arkadaşlar, Rüyamda, babam kurban edeceği hayvanın beni kurban edecekmiş. Bende acımasından dolayı çok korkuyormuşum. Babam ne alakası varsa anlayamadığım bir şekilde uzak bir yer varmış oraya götürüp orada kesecekmiş. Nedeni orada olunca acımayacakmış. İşin enteresan tarafı ise ben kesildikten sonra tekrar dünyaya geliyormuşum. yani yeniden doğuyormuşum. SOnra ben kesilmeden bir hastane gibi bir ortamda oğlumun boynunun kesik olduğunu ve dikiş atıldığını pansumanlı olduğunu görüyorum ve aynı zaman da boynundan göğsüne kadar ve yüzüde dahil şiş olduğunu görüyorum. Bir hışımla uyandım sonra. Allah rızazı için biri bana bu rüyayı açıklayabilir mi ? Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Rüyan her ne kadar korkunç gibi gelse de esasen hem senin hemde oğlun için çok hayırlıdır. Yükselmeye ve ileride kariyer sahibi olarak iyi bir dereceye yükselmeye tabir edilmiştir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam 36 yaşındayım ormanda ailemle gezerken bir güvercin gördüm beyaz renktir yanına gittim yakalandı güvercini elime aldım severken güvercin beyaz bir kuzu oldu kuzuyu sevdim sonra tekrar güvercin oldu kayboldu


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin ya kendisi yada evladının çevresinde çok sevilen ve çok sayılan, hoş görüsü ile tanınması anlamında kabul edilir. Ayrıca bu rüya kısa süreli bir zorluktan sonra rahata ermeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, rüyamda eşimle birlikte oğlumu kurban etmeye karar vermişiz, ben oğlumu banyoda yıkayıp abdest aldırıp evimizin avlusuna getirdikten sonra kesmek istemiyorum ağlıyorum, sonrasında bir ses bana kan akıtman lazım diyor. Yorumlarmısınız. Tşk


arifselim
Aleykum selam. Rüyanda kötü bir şey yoktur. Ama böyle rüyalar gören kişi imkanı varsa Allah rızası için bir sadaka vermesi ve fakirleri sevindirmesi iyidir denilmiştir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm… Hıdırallezin gecesi rüyamda oğlumun kurban edildiğini gördüm. Etrafta çokça küçük baş kurbanlık hayvanlar arasında oğlumun acısını unutmak için bir tane güzel bir kuzu almaya niyetleniyorum ama pahalı olduğunu öğreniyorum. fakat alIP almadığımı hatırlamıyorum birden uyandım uykudan.


arifselim
Aleykum selam. Elbette böyle bir rüya insanın hoşuna gitmez ama rüyaların çok farklı anlamları olabilmektedir. Bu rüyan hem oğlun için hemde senin hayırlıdır. Dua ve dileklerin kabulüne tabir edilir. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam rüyamda eşim bir dağın eteğinde kurban kesecekti hayvanı yatırdı boğazını kesti bian dönüp baktığımda onun abimin oğlu olduğunu gördüm kafası kesikti ama kan yoktu hâlâ gülümsüyordu çok ağladım ağlayarak uyandım lütfen rüyamı yorumlarmışsınız.

Okudunuz mu?  Rüyalara ne kadar inanmalıyız?

arifselim
Aleykum selam. Elbette böyle rüyalar insanın hoşuna gitmez ancak bunlar birer rüyadır. Rüyayı gören kişinin durumuna bağlı olarak isteklerini elde etmesine ve hedeflerine ulaşmasına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Neş
Şimdi gördüm rüyamı çok etkilendim halen ağlıyorum. Bir yerdeyim cenaze mevlütlü okunacak. Yantaraftaki akraba müzik açıyor
Bende kızıyorum. Bi bakıyorum bahçede yerde 3 yaşındaki oğlumun gırtlağı kesilmiş kan akıyor. Göz yaşlarımı dindiremiyorum. Allahım evlatlarımızı korusun.


arifselim
Allah evlatlarımızı korusun ve bağışlasın. Böylesi rüyalar korkutucu, ürkütücü ve tedirgin edicidir bu doğru. Ancak yorumları tam tersine olup çok hayırlıdır. Evladının güvende olmasına, kazanmana ve başarılı olmana tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar . Rüyamda kızımı kurban bayramı için kurban edileceğini gördüm . Kurban olarak tam kesilmek üzereyken çığlık atarak ağladım ve kızıma sarıldım seni bir daha göremeyeceğim diye sürekli öptüm. Bunun anlamı nedir acaba ?


Tohat
Merhaba. Kız çocuğu berekettir ve görülen kızın kurbanlık olarak kesileceğini ve kurtulduğunu görmek ise bu bereketin meydana gelip her ne sıkıntınız varsa hastalık, parasal vs. geride kalacaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bu gece rüyamd elimde bir tavuk var ben onu kesicem tavuğa çok acıyorum tavukda benimle konuşuyor diyorki nolursun yapma bende diyorumki bir şey yapmicam sonra birilerinden bıçak istiyorum bana falçata veriyorlar ben diyorum bu bıçak canını çok acıtır yok bir şey olmaz diyorlar sonra tavuk bağarıyor ben tavuğa diyorum seni kesmicem korkma diyorum tavuk gözünü kapatıyor bende o anda Allahu Ekber Allahu Ekber lailahe illahu Allahu Ekber Allahu Ekber velillahil hamnd diyerek bıçağı boynuna vuruyorum biraz yara alıyor ama kesilmiyor tavuk bana bakıyor hane kesmicektin diyor bende o anda tekrardan boynuna vuruyorum ölüyor bir bakıyorum tavuk insana çocuğa dönmüş rüyada benim çocuğummuş diyorlar neden onu kurban ettin bende diyorum Allah çocuğunu bana kurban et dedi diyorum ben de Allah için kurban ettim diyorum bana diyorlar Hz İbrahim gibi onun yerine koç kesseydin veya peygamberimizin dedesinin yaptığını yapsaydın ben diyorum Allah onlara o yolu gösterdi bana kurban et dedi bende ettim diyorum ve rüyada çok üzülüyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Yardımda bulunacağınıza delalet eder. Kestiğiniz kişinin zor bir duruma gireceği ya da yardıma ihtiyacı olacağı bir durumda sizin onun sıkıntısını hafifletecek veya giderecek destekte bulunarak ona yardım edeceğinizi gösterir. Yaptığınız yardımdan dolayı her iki tarafın mutlu olacağına ve üzüntünün sonlanacağına delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda gördüm ki balkondan aşağıya bakınca mal kesilmiş şeyler var bahçede, bahçeden dışarıdan baktım bir tane erkek çocuk vardı sen kimsin diye sordum o da hiç bir şey demedi o benim kaynimin oğluymuş onu kurban kesecekmişler. Niye dedim abi sen oğlun kesiyorsun herkez onu uygulamadı da sen niye uyguluyorsun o da dedi yapacak bir şey yok. Eltimde he dedi kurban edecekmiş oğlanı çok fena onla oturduk ağladık. Sessiz ağladık o da bende.


Tohat
Hayırlı bir rüya olmakla birlikte bekarlar için evlilik yolunun görüleceğine, evli olanlar için evlat sahibi olmaya ve evlatlarının birer salih kişilerden olmaya şeklinde tabir edilir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
gördüğüm rüyanın hala etkisinden kurtulamadım… lütfen yorumlayın.. rüyamda kurban bayramı gelmiş..ve kardesim babamı kurban edelim diyor ve bende onaylamısım.. babamı kurban edıyoruz.. ben kemiklerini başka bir sehre götürmeye calısıyorum.. sonra kafama dank ediyor resmen biz ne biçim bir iğrençlik yaptık böyle insan babasını kurban kesermi diyorum ve aglamaya baslıyorum..sonra merdivenlerden cıkarak balkona gidiyorum.. bir bakıyorum babam orada uyuyor..ama tek kolu yok.. ve babamı kucagıma alıyorum..sarılıyorum..sonra uyandım..Ayetel Kürsi okudum .. lütfen yorumlayın bu rüya ne anlama geliyor..

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri deve kuşu uçması

Tohat
Merhaba. Korkulacak bir şey yok. Rüyanız hayırdır. Senin babanın bir sorununa yardımcı olarak birlikte çözeceğiniz veya çözmesinde etkili olacağın bir sorunu olacağını gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
S.a. Hocam bu sabah namaza kalkamadım rüyamda kızımı bir evin önünde yada bizim evimizin önünde kurban ediyorduk, kurban eden insan ben değildim benim yerime bir başkası kesiyordu fakat 5 yaşındaki kızım tekrar canlanıyordu ve bu bize normal geliyordu birkaç metre ileride tekrar kurban ediyorduk tekrar canlandı ve tekrar kurban etmek istediğimizde baba yine uyumak istemiyorum demişti ona öyle geliyordu demek ki diye düşünmüştüm be bunu yapmamız gerekiyor kızım diyerek tekrar kurban etmek istediğimizde uyandım ve güneş doğalı birkaç dakika olmuştu namazı kaçırdık. Tabiri nedir acaba teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Maneviyatı güçlü biri olduğuna ve bunun üzerinde durman gerektiğine işaret ettiği gibi dilediğin ve olmasını istediğin şeylerin gerçekleşme olasılığını gösterir. Bunlar, haca gitme, sağlıklı olma, maddi rahatlığa kavuşma, borcun bitmesi gibi isteklerin gerçekleşeceğine delalettir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Ayer34
Hocam annem rüyada eşimi bizim evin kapısının önünde bir hayvan kurban ederken ama hayvanın birden bire benim oğlum olduğunu görmüş eşimin kestiğini benimde ayaklarından tuttuğumu rüyasında kanda görmüş.Allah’ım korusun.acaba nedir anlamı zamanında kayınvalidem eşim ve ablası çok hastalanmış iyi olursalar diye bir oğlak adamış bu olabilir mi yani eşim ne yapsa hirbir işi rast gitmiyor tövbe tövbe ama hani nasibi kapanmış gibi .yinede Rabb’im bilir en doğrusunu.

Okudunuz mu?  Rüyada burnun üzerinde kalın kılların çıktığını görüp yolmak

Tohat
Rüyayı gören kimsenin yaptığı ibadetlerdeki eksikliklerine, yerine getirmesi gereken sözlere, hem manevi olarak hem de verdiği sözlere bakması gerektiğine bazı tabircilere göre ise rüyanın olduğu gibi yani görülen kişinin verdiği adak, sözü uygulaması gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


rüyamda oğlumu kurban ettim, rüyada oğlunu kurban etmek, rüyada oğlunu kesmek ne demek

Bu kategoride yer alan İstiharede pasta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oğlumu rüyada kurban görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.