Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

Mimo
Sayın Hocam,
İstişhare namazını ve duası okuduktan sonra rüyamda : henüs tanışmadığım fakat hoşlandığım kişiyi rüyamda gördüm büyük bir köprünün önünde tanıştık konuştuk.

rica etsem yorumlarmısınız


Cevap: Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan güzeldir ancak henüz ortada hiç bir şey yokken istihare yapılmaz. İsteğin veya hoşlandığını rüyada görmek nasip ve kısmetin açık olması manasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Hoşlandığın birini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçekte benim uzaktan tanıyıp bildiğim sosyal ortamdan ama beni tanımayan sürekli aklıma takılan biri var . Normalde tanışık olsak bile dışardan tanıdığım kadarıyla hiç bir anlamda birbirimize uymayan biriyiz . Normalde zor biriyim belki bu yüzden böyle düşünüyorum. Bu çocukla rüyamda aynı ortamda oluyoruz beni kendi mesleğimle ilgili iş yapmaya zorluyorlar ben onun yanında yapamam diye sıkıntı yapıyorum sonra övgü alıyorum , beğeniliyorum alnımın akıyla işin içinden çıkıyorum . Sonra aynı sırada oturuyoruz aramızda bir arkadaşım var . Rüyam boyunca sadece bana bakıyordu kafamı her çevirdiğimde bana bakıyordu . Gülüşüp eğleniyorduk toplulukta ama biz muhabbet etmedik ben zaten utangaçlığımdan bakamadım onun yüzüne . Rüyadan uyandıktan sonra sevinçli uyandım etkisinden midir bilemiyorum. Olumsuz baktığım biri dediğim gibi. Bu rüyanın yorumu var mıdır ? Hayırlı günler …

Okudunuz mu?  Rüyada annemle bahçede olduğunu görmek

Yorum: Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

Tohat
Rüyanızda gördükleriniz ve uyandıktan sonraki hissettikleriniz yaşantınızda gerçekleşecek ferahlıklara işarettir. Gördüğünüz kişiyle olup olmadığını bilecek tek kişi Allahtır fakat bu durum kısmete, evliliğe, aşka tabir edildiği gibi, mala ve yapacağınız önemli girişimler sayesinde ses getirip adınızı duyurma delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

Busrayilmaz
Selamın aleyküm hocam. Ben lise son sınıf öğrencisiyim. Normalde muhabbet etmeyi çok sevdiğim bir arkadaşım var, erkek. Rüyamda o arkadaşımla yan yana oturup film izliyorduk. Bir ara elimi tuttu ve ben de geri çektim. Sınıftaki arkadaşlardan ve öğretmenden çekindim. Sonra elimi tutmak için tekrar fırsat buldu ve tuttu. Ben de kimse görmesin diye elimizi aşağıya doğru çektim. Aslında bu durum da hoşuma gidiyordu. Sonra kafamı onun omzuna koydum, o da kolunu omzuma doğru attı. Sınıftan bir kız çocuğa "Elini çek istersen" tarzı bir şey söyledi ve bana bakıp "Seninle görüşeceğiz" gibisinden şeyler söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum. Birkaç yıl önce bu çocuktan fazlasıyla hoşlanıyordum. Ama 2 yıldır bazı sebeplerden dolayı konuşamıyorduk, yeni yeni konuşmaya başladık. Sizce anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada köpek ve domuz görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kendinizle ilgili olarak bazı değişimler ve kararlar almak istediğinize, yeniliklere adım atabilmek için farklı başlangıçlar deneyeceğinize delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
S.aleyküm ben sait 19 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce televizyonda bir evlilik programında benden 6 yaş büyük ve bir kızı olan bir bayan gördüm ve hoşlandım. Ben şimdilerde bu günlerde bazen şöyle dua ediyordum "rabbim kim hakkımda hayırlıysa onu rüyamda bana göster" diye. O zamanlar yani 2 yıl önce bu duayı okumuş muydum bilmiyorum. Neyse onu bir süre sonra rüyamda gördüm oda bana "bende seni seviyorum" diyordu. Bu rüyamın anlamı nedir? Bu arada açık biriydi şimdilerde internette resimlerine baktım çok çok açık olmuş. Aslında buna benzer bir sorum daha olacaktı cevabını merak ettiğim; ben bir kuzenimden afedersiniz hoşlanıyorum yani tam olarak ne hissediyorum bilmiyorum karışık duygular hissediyorum ama sanırım hoşlanıyorum. Bu günlerde yani bir -bir buçuk ay önce şu duayı okuyordum daha önce bahsetmiştim şu duayı okuyordum "rabbim hakkımda hayırlı olan kişiyi rüyamda göreyim" diye. Bu duayı okuduktan 2-3 gün sonra kuzenimi rüyamda gördüm rüyamda oda benden gizlice hoşlanıyormuş ama söyleyemiyormuş. ben ona hoşlandığımı söyleyince oda mutlu oluyormuş. Bu rüyamın anlamı nedir acaba? İki rüyamında cevabını çok merak ediyorum. kafama takıldı. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepçe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Etmiş olduğun duanın karşılığı olup olmadığını bir tek Allah bilebilir. Kesinlik söz konusu değil. Her iki rüyanın tabiri ise hoşlandığın kişiler hakkında değildir. Senin başarılar elde edeceğin, bir haberle mutlu olacağın, iş konusunda yükseleceğin bir makam sahibi dahi olabileceğin yönündedir. Doğrusunu bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

162E
Hayırlı geceler Bu kişiyle ilgili bir rüya yine. Başka bir eve taşınmışım. Bu ev daha büyük ama daha eskiymiş. Bu kişinin annesi elinde şeffaf bir cam tabakla bir şey istemeye geliyor. Sonra evin içinde konuşmalar oldu.Kimle konuştum bilmiyorum. Konuşurken beğendiğim kişiyle benim ortaokuldan bir erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlarmış onu öğreniyorum.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Bahsettiğin kişinin kim olduğunu belirtmen gerekir. Rüya kişinin hal durumuna göre açıklanır. Bu ayrıntı dışında kalan diğer unsurlara göre var olan durumunda değişiklik yapma düşüncesinde olacağına bu değişikliğin sana çok iyi geleceğine delalet eder. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüya anlatmak günah mıdır

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm benim hoşlandığım bir kişi var ve bunu ona söylemek istiyordum bu gece bir rüya gördüm. Rüyada okuldayız yanımda sınıf arkadaşım var ve koridorda dolaşıyorduk o da arkadaşıyla dolaşıyordu biz oturuyorduk onlarda yanımıza oturuyorlardı biz arkadaşla muhabbet ediyorduk onlar sınıfa girerken o çocuğa teklif edicem artık diyordu arkadaş ise beni işaret ediyordu onlar sınıfa giderken kızın arkadaşı bağcığıma basıyordu bende arkasından dur dur diye bağırdım sonra sınıfa geçtik bizde öğlen teneffüsünde onların sınıfında bir çocuğu yanıma çağırıp durumu iletiyordum o güzel değil bak yeni bir kız geldi ona teklif et diyordu reddediyordum yeni gelen kız barcelona ben Fenerbahçeyim diyordum gülüyordu sen bilirsin diyordu gidiyordu sonra arkadaşla oyuna giriyorduk oyunda o kızlarda vardı oynarken ara veriyorduk başka bir kız daha vardı oyunda ara esnasında ben arkadaşım sevdiğim kız arkadaşı ve ben o kızın yanına gidiyorduk daha iyi oynamasını istiyorduk rahatsız olduğunu söylüyordu ve arkadaşımı dudaktan öpüyordu bende e beni neden kimse öpmüyor diyince sevdiğim kız beni öpmeye başlıyordu baya devam ediyordu sonra benimle çıkarmısın diye soruyordum cidden isterim ama olmaz tarzında bir cevap veriyordu sonra bir çocuğu gösterip onu seviyorum diyordu bende çok sinirlenip onu orada bırakıp oyuna gidiyordum yanımdakilere oyunda benim etrafımda oynayacaksınız diyordum akşam oluyordu arkadaşım ise kız sevdiğini sana bahane etmiş onu seven biri var ve çok tehlikeli onu seveni dövüyormuş dedi bende benim için sorun yok dedim arkadaş yani oda istiyor diyordu

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gündelik yaşantılar veya düşüncelerden dolayı görülmüş olma ihtimali yüksek olduğundan gereğinden fazla akla takmak gerekmez. Yine de tabirinde herhangi bir olumsuz mana bulunmamaktadır. Buna göre rüyanın yorumunda hoşlanacağın biriyle birlikte olabileceğine, ilişkinizin seyrinin güzel ve istediğin gibi olabileceğine, kendini geliştirmek için çaba sarf edeceğine, hem bilgine hem yeteneğine ağırlık vererek geleceğini kuracak ve inşa edecek tecrübeyi elde edebileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada kızarmış ekmek görmek ne anlama gelir tabiri nedir?

rüyada hoşlandığın, rüyada kendini tatil yerinde görmek, rüyada eskiden hoşlandığın erkeği görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz Yusuf'u görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.