Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

Fanny99
Rüyamda hasteneyi ariyorum ama bulamiyorum yeri degismis sonra bir erkek öğretmenimi görüyorum bana çok çok samimi davraniyor birlikte yürüyoruz beni evine buyur ediyor ve birşeyler ikram ediyor sonra kendimi görüyorum boyle yeşillik taşların olduğu bir yerde ama yüksekte çünkü bütün dünya ülkelerini görüyorum onların önemli mimari yapıtlarını da bütün kıtalar sanki birbirine çok yakin ve bir anda kıtalar oynuyor yer değiştiriyor benim bulunduğum yerde öyle ama bana bir şey olmadı sadece kıtalar değişti atiyorum yan tarafimda Pakistan varsa Pakistan başka bir tarafa kayiyor ve yerine başka bir ülke geliyor sonra bu değişiklik bittikten sonra yine o ogretmenimi görüyorum yanıma geliyor ve Rüyam bitiyor

Okudunuz mu?  Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

Yorum: Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

arifselim
Bu rüya gören kimse için hayal aleminin ne kadar geniş olduğu anlamındadır. Sabırlı, iradeli ve hayal etmeyi seven insanlar bu tür rüyaları daha çok görebilirler. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

Fanny99
Bu iyi bir şey mi hocam yoksa sadece hayal den mi ibaret

Bu kategoride yer alan Rüyada vav harfi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.